Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
8 SZELET

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 150 g vaj
  • 180 g cukor
  • 1 evőkanál vaníliakivonat
  • 4 tojás
  • 8 g sütőpor
  • 4 g szódabikarbóna
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1 kávéskanál gyömbér
  • csipet só
  • 250 g liszt
  • 100 ml olaj
  • 300 g sárgarépa
  • 50 g mandula

HOZZÁVALÓK A KRÉMHEZ

  • 200 g porcukor
  • 120 g vaj
  • 1 teáskanál citromlé
  • 500 g mascarpone

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A vajat a cukorral habosítsd ki és keverd hozzá a vaníliakivonatot. Egyenként add hozzá a tojásokat, majd alaposan dolgozd el. Add hozzá a sütőport, a szódabikarbónát, a fahéjat, a gyömbért, a sót és a lisztet.
  • 2Amikor szép krémes, csomómentes a tészta, keverd hozzá a meghámozott és nagylyukú sajtreszelőn lereszelt sárgarépát és az összetört mandulát.
  • 3Kisméretű, sütőpapírral bélelt tortaformában, 175 fokra előmelegített sütőben, két adagban süsd meg a tésztát, majd hagyd kihűlni.
  • 4A krémhez habosítsd fel a vajat a cukorral és a citromlével, majd egy szilikonlapáttal forgasd bele a mascarponét.
  • 5Vágd ketté a tortákat, majd mindegyik réteg közé kenj a krémből. A maradék krémmel vond be a külsejét.
  • 6Ízlés szerint díszítsd mandulával és répaszeletekkel.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 20 perc + sütési idő
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK

HOZZÁVALÓK A KRÉMHEZ