Alnatura
Alnatura BIO Quinoa
500 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Alnatura quinoa
Ezek a Dél-Amerikában őshonos világos bézs quinoa magok a riszhez hasonló módon készíthetők el. Finom diós jegyükkel köretként, levesben vagy rakott ételekben is remekül megállják a helyüket, és finom édességek és desszertek alapjául is szolgálhatnak. A quinoa magvak minden saláta tökéletes kiegészítői. Az Alnatura Quinoa biogazdálkodásból származik.
Felhasználási javaslat - Quinoa-avokádó saláta
Elkészítési idő
25 perc.
Hozzávalók
4 adag elkészítéséhez:
- 225 g quinoa
- 5 evőkanál olívaolaj
- 3 evőkanál citromlé
- 0,50 teáskanál só
- 0,25 ek őrölt fekete bors
- 500 ml zöldség alaplé
- fél uborka
- 1 lilahagyma
- 2 avokádó
- 250 g koktélparadicsom
- 50 g mag nélküli zöld olajbogyó
- 1 piros chili paprika / csípős paprika
- 10 g koriander
Elkészítés
- Főzd meg a quinoát - Öblítsd le a quinoát egy szűrőedényben, majd engedd lecsepegni. Forrald fel a zöldségalaplevet egy lábasban, add hozzá a quinoát és főzd kb. 10-15 percig közepes lángon. Ezután szitán csepegtesd le.
- Készítsd elő a zöldségeket, keverd össze a salátát - Hámozd meg az uborkát, vágd le a végét és vágd apróra. A hagymát pucold meg és szintén vágd apróra. Hámozd meg az avokádót és vágd kockákra. Mosd és felezd meg a koktélparadicsomokat. Magozd ki és vágd fel az olajbogyót. Tedd a zöldségeket egy tálba, add hozzá a quinoát és mindent óvatosan keverj össze.
- Készítsd elő az öntetet és tálald a salátát - Az öntethez a chili paprikát hosszában felezd el, távolítsd el a magokat, mosd meg és aprítsd fel finomra. Mosd meg a koriandert, rázd szárazra, szedd le a leveleket és vágd apróra. Keverd össze az előbbieket az olajjal, a citromlével, a sóval és a borssal, és öntsd a salátára. Mindent jól keverj össze, és a salátát poharakban vagy tálakban tálald.
Termelői információ
Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.
Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.
Tárolás
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.
Forgalmazó
Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
quinoa |
Tápérték: 100 g
Energia | 1532 kJ/363 kCal |
Zsír | 5.9 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.5 g |
Szénhidrát | 62 g |
amelyből cukor | 1.8 g |
Fehérje | 12 g |
Só | 0.01 g |
Élelmi rost | 6.9 g |
Allergének
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |
Zeller |
Szezámmag |