• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 200 g marha bélszín
  • 15 g apróra vágott mogyoróhagyma
  • 1 teáskanál kapribogyó
  • 1/2 teáskanál dijoni mustár
  • 2 teáskanál Worcestershire szósz
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • Nyers tojássárgája
  • 2 csipet Cayenne bors
  • Frissen őrölt bors ízlés szerint
  • Só ízlés szerint

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Mosd meg a kapribogyót, majd miután megszáradt vágd fel apró darabokra.
  • 2
    Vedd ki a húst a hűtőből. Vágd nagyon vékony szeletekre, majd keskeny csíkokra és végül azokat apró kockákra. Próbálj gyorsan dolgozni, hogy a hús ne melegedjen fel.
  • 3
    Egy villa segítségével keverd össze a húst a többi hozzávalóval. Formáld kis halommá, és nyomd be a közepét.
  • 4
    Tedd bele egyenként a tojássárgákat, és folyamatosan keverd el őket a hússal.
Tip
Tovább ízesítheted még egy teáskanál citromlével, esetleg petrezselyemzölddel.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK