Buy all ingredients right below the recipe
Hot Honey
- 1 tubus
Napraforgó olaj
- 2 ek.
Vöröshagyma
- 1 fej
Római saláta
- 1 fej
Monterosa paradicsom
- 1 db
Angus marha húspogácsa
- 2 db
Ementáli sajt
- 4 szelet
Ecetes uborka
- 4 szelet
Szezámos hamburger puffancs
- 2 db
Só
- ízlés szerint
Bors
- ízlés szerint
Majonéz
- 2 ek.
Mustár
- 1 ek.
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
Elkészítés:
- 1A vékonyra szeletelt vöröshagymát kevés olajon, serpenyőben hőkezeljük, megsózzuk és addig kavargatjuk, amíg össze nem esik. Ezt követően meglocsoljuk a Hot Honey-val és addig karamellizáljuk, amíg szép aranybarna nem lesz.
- 2A marhahús pogácsát feltesszük sülni és fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal. Oldalanként 2 percig sütjük. Fordítás után kerül rá két szelet sajt és ízlés szerint további Hot Honey.
- 3A majonézhez hozzáadjuk a mustárt, ízlés szerint Hot Honey, majd kanállal egyenletesen elkeverjük azt. A paradicsomot felkarikázzuk a római salátát pedig vékony csíkokra vágjuk.
- 4A szezámos burger puffancsot félbe vágjuk, a vágott felét pedig aranybarnára grillezzük a serpenyőben.
- 5Következik a burger összerakása. A burger alját megkenjük a csípős mustáros majonézes szósszal. Erre kerül rá a római saláta és paradicsom. Rátesszük a húspogácsát és megpakoljuk a Hot Honeys karamellizált hagymával. Kerül még bele pár szelet savanyú uborka és végül rátesszük a szósszal megkent buci tetejét.

Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!