Skip navigation

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Buy all ingredients right below the recipe

Hot Honey

  • 1 tubus

Napraforgó olaj

  • 2 ek.

Vöröshagyma

  • 1 fej

Római saláta

  • 1 fej

Monterosa paradicsom

  • 1 db

Angus marha húspogácsa

  • 2 db

Ementáli sajt

  • 4 szelet

Ecetes uborka

  • 4 szelet

Szezámos hamburger puffancs

  • 2 db

  • ízlés szerint

Bors

  • ízlés szerint

Majonéz

  • 2 ek.

Mustár

  • 1 ek.

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

Elkészítés:

  • 1
    A vékonyra szeletelt vöröshagymát kevés olajon, serpenyőben hőkezeljük, megsózzuk és addig kavargatjuk, amíg össze nem esik. Ezt követően meglocsoljuk a Hot Honey-val és addig karamellizáljuk, amíg szép aranybarna nem lesz.
  • 2
    A marhahús pogácsát feltesszük sülni és fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal. Oldalanként 2 percig sütjük. Fordítás után kerül rá két szelet sajt és ízlés szerint további Hot Honey.
  • 3
    A majonézhez hozzáadjuk a mustárt, ízlés szerint Hot Honey, majd kanállal egyenletesen elkeverjük azt. A paradicsomot felkarikázzuk a római salátát pedig vékony csíkokra vágjuk.
  • 4
    A szezámos burger puffancsot félbe vágjuk, a vágott felét pedig aranybarnára grillezzük a serpenyőben.
  • 5
    Következik a burger összerakása. A burger alját megkenjük a csípős mustáros majonézes szósszal. Erre kerül rá a római saláta és paradicsom. Rátesszük a húspogácsát és megpakoljuk a Hot Honeys karamellizált hagymával. Kerül még bele pár szelet savanyú uborka és végül rátesszük a szósszal megkent buci tetejét.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

Hot Honey

Napraforgó olaj

Vöröshagyma

Római saláta

Monterosa paradicsom

Angus marha húspogácsa

Ementáli sajt

Ecetes uborka

Szezámos hamburger puffancs

Bors

Majonéz

Mustár