ecoproduct

Bio marha rumps steak

kb 0,68 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 23 NAPIG

BIOÉrlelt

kb

 6 778 Ft 9 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 6 094 Ft
Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bio steak

A húsok íze, illata, megjelenése vagy tartóssága nincs javítva kémiai helyettesítőkkel és idegen anyagokkal, amelyek megterhelik az emberi testet.

BIO Marha Rumps steak.

  • Csomagolás: vákuumcsomagolásban
  • Száraz érés: 8-12 nap

Az Ecoproduct húsai 8-12 napig érlelődnek. Az érlelés száraz. A hús Csehországból származik. A hús egy fiatal, legfeljebb 24 hónapos bikából vagy egy 30 hónapos bikából származik, nagyon kivételesen egy üszőből.

Az Ecoproduct termékekkel biztos lehetsz a legmagasabb minőségben. Nagy hangsúlyt fektet az egyes szarvasmarhadarabok kiválasztására, és maximális figyelmet fordít az állatok érzékeny és humánus kezelésére.

Felhasználás

Megfelelő hús pörköléshez és pároláshoz. A szeletelt hús grillezésre is alkalmas.

Tipp! Készíts Rumps steaket rozmaringon a következő recept szerint:

Klopfold meg a steaket, öntsd le olívaolajjal és ízesítsd (kivéve a sót - csak a végén helyezd a húsra). Forgasd bele a húst fűszerekbe, majd legalább 30 percig pihentesd. Forró grillen vagy serpenyőben mindkét oldalát pirítsd meg, és a fedél alatt hagyd pihenni. A húshoz öntetet is készíthetsz joghurt és fűszerek keverésével. Steaket öntettel és sült burgonyával tálald.

Steak, Maso, Řízek, Kotlett, Fry, Hovězí Maso

Termelői információk

Ecoprodukt s.r.o. egy családi típusú vállalat, saját biogazdaságának hátterén alapul. Megpróbál minőségi élelmiszereket biztosítani ügyfeleinek, mind saját termelésből - a Jelcova Lhotka gazdaságból, mind a régió többi ökogazdaságából.

A cég érlelt marhahús, bárány és egyéb bio minőségű termékek értékesítésére szakosodott. A hústermelés teljes folyamata az élő szarvasmarhák vásárlásától a vevőkig történő végső értékesítésig teljes egészében az ő kezükben van, ezért garantálni tudják ügyfeleiknek a legmagasabb minőségű árukat.

Nagy hangsúlyt fektetnek az egyes szarvasmarhák kiválasztására, és maximális figyelmet fordítanak az állatok érzékeny és humánus kezelésére, mind szállítás, mind vágás során. Az állatokat levágás előtt hagyják megnyugodni, így a húsban a stresszhormonok szintje nem nő, mint a hagyományos marhahúsban, ezért a hús lágyabb és egészségesebb.

A hús eredete

Az organikus minőségű hús kizárólag speciális ökológiai gazdaságokból származik. Az állatokat növényi eredetű táplálékkal etetik, és életük során soha nem találkoznak peszticidekkel és műtrágyákkal. Nem próbálják javítani a hús ízét, illatát, megjelenését vagy tartósságát kémiai helyettesítőkkel és idegen anyagokkal, amelyek megterhelik az emberi testet. A fogyasztók minőségi ételeket kapnak, amelyek nemcsak minőségükben, hanem ízükben és megjelenésükben is felülmúlják a hétköznapi húst.

Tárolás

Hűtve, 0–3°C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

ecoproduct s.r.o.
Jelcovy Lhotky 5
39301, Pelhřimov
Cseh Köztársaság


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 23 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.