
ecoproduct
Bio marha nyak
kb. 460 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 21 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Apróhúsételekhez (gulyásnak, pörköltnek, tokánynak) és főzve vagdalt húsokhoz használható fel. Szaftos, omlós húsrész, levesnek kiváló. Nagyon finom leveshúsnak különböző mártásokkal. A hús 10-14 napig érlelődik úgynevezett száraz érleléssel, szigorú higiéniai és hűtési intézkedések mellett, amelyek teljes mértékben megfelelnek a minősített és teljes értékű bioélelmiszerek és -termékek előállítására vonatkozó összes szabványnak és feltételnek. Szigorú és rendszeres állatorvosi felügyelet alatt állnak, ami garantálja a legmagasabb higiéniai és egészségügyi biztonságot. A legújabb technológiát használják, hogy garantálják a legmagasabb minőséget, aminek köszönhetően élvezheted a legjobb kulináris élményeket.
A hús eredete
Az organikus minőségű hús kizárólag olyan ökológiai gazdaságokból származik, ahol az állatokat természetes, növényi eredetű táplálékkal etetik, és életük során soha nem érintkeznek peszticidekkel vagy műtrágyákkal. A hús ízét, illatát, megjelenését és tartósságát nem próbálják kémiai anyagokkal vagy mesterséges adalékokkal befolyásolni, amelyek károsak lehetnek az emberi szervezetre. Az ilyen hústermékek fogyasztói garantáltan minőségi ételeket kapnak, amelyek nemcsak az egészségüket védik, hanem ízükben és megjelenésükben is messze felülmúlják a hagyományos húsokat.
Felhasználási javaslat: Sült marha krumplival
Elkészítési idő: előkészítés 10 perc+ főzés 30 perc+ sütés 10 perc
Hozzávalók 6 adagra
- 120 dkg marhanyak (húslevesben főtt)
- 2 evőkanál kacsazsír
- 80 dkg burgonya
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
Elkészítés
- A megfőtt, kihűlt marhahúst nagyobb kockákra vágjuk.
- A burgonyát megfőzzük héjában, sós vízben, majd meghámozzuk, és azt is nagyobb darabokra szeljük fel.
- A megforrósított kacsazsírba tesszük a húskockákat, kicsit sózzuk (hiszen már húslevesben főtt), viszont alaposan borsozzuk, és erős lángon pirítjuk, míg külső rétege egy roppanós kérget kap. Ráreszelhetünk 2-3 gerezd fokhagymát is.
- Hozzáadjuk a főtt burgonyát, és azzal is néhány percig pirítjuk, míg az is kis színt kap.
- Salátával, csemegeuborkával tálalhatjuk.
Termelői információ
Az Ecoproduct s.r.o. egy családi vállalkozás, amely saját biogazdaságra építve működik. Célja, hogy ügyfeleinek kiváló minőségű élelmiszereket biztosítson, mind saját termelésből – a Jelcova Lhotka gazdaságból –, mind a környező régió ökogazdaságaiból. A vállalat főként érlelt marhahús, bárány és más bio minőségű termékek értékesítésére szakosodott, és a teljes hústermelési folyamatot kézben tartja, az élő szarvasmarhák beszerzésétől kezdve egészen a végső értékesítésig.
Különösen nagy figyelmet fordítanak a szarvasmarhák gondos kiválasztására, valamint az állatok érzékeny és humánus kezelésére, mind a szállítás, mind a vágás során. Levágás előtt hagyják az állatokat megnyugodni, így a stresszhormonok szintje alacsony marad, ami miatt a hús lágyabb és egészségesebb lesz, mint a hagyományos módon előállított marhahús. Ezzel biztosítják, hogy ügyfeleik a lehető legmagasabb minőségű terméket kapják.
Tárolás
Hűtve, 0–3°C közötti hőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
ecoproduct s.r.o.
Jelcovy Lhotky 5
39301, Pelhřimov
Cseh Köztársaság
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
marha |