Sutcha

Sutcha argentín lapos hátszín (Striploin) steak

kb. 240 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG

kb

 4 520 Ft 18 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Argentína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Az argentin marhahús a világ egyik legjobb hírnévre tett szert . Köztudott, hogy páratlanul enyhe és gazdag íze , bár ritkán fűszerezik mással, mint sóval.

Miért olyan különleges az argentin marhahús?

Amikor a spanyolok először hoztak szarvasmarhát Argentínába a 16. században, úgy érezték magukat, mint a paradicsomban. A préri látszólag végtelen és többnyire lapos, párás és enyhe klímája ideális a szarvasmarhák tartásához .Az Argentínába behozott szarvasmarhafajták (például angus vagy hereford) remekül érezhette magát a prériken, ahol boldogan legelésztek, így ízletesebb és táplálóbb marhahúst adtak . 

Az állatokat 100 napig magas kalóriatartalmú gabonával etették, hogy optimálisan behatoljanak az intramuszkuláris zsírba, amelyet márványozásnak neveznek . Ez az etetési eljárás a hús nagyon magas lédússágát eredményezi, amelyet a marhahús szerelmesei kívánnak.

Szereted a húst? A Sutcha a legjobb marhahús legszélesebb választékát kínálja a világ minden tájáról, egész évben elérhető. És ez még nem minden – a Sutcha a húsfajtákat remek áron kínálja , így végre bármikor élvezheti az ízletes marhahúst amikor csak akarja. Professzionális henteseink kézzel adagolják és professzionálisan becsomagolják önnek, így élvezheti a házhoz szállított friss, hűtött hús luxusát .

Használat

Az argentin steakeket általában nyárson nyílt tűzön vagy grillezik (fedett vasrácson). Lassan sütjük fa- vagy faszénbrikett felett. Javasoljuk, hogy a húst a fő meleg oldalán készítse el, hogy a belső hőmérséklet emelkedésével lassan csodálatos füstös ízt kapjon. Az argentin steak végig konzisztens marad, egyenletesen sül, és végül így válik elképesztően puhává és omlóssá. A végén csak enyhén szórjuk meg sóval, és adjunk hozzá egyszerű köreteket: sült krumplit, salsa criollat ​​és chimichurri szószt.

Tárolás

Hűtőszekrényben 0-4 °C-on tároljuk.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

beef meat