• Itt a Kifli virtuális őszi katalógusa! Fedezd fel újdonságainkat, finom borainkat és sajtválogatásainkat!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 8 tojás
  • 240 g krémsajt
  • 120 g natúr joghurt
  • 1,5 evőkanál zsíros mustár
  • egy csipet bors
  • 10 g só
  • Petrezselyemzöld
  • Metélőhagyma

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1 Ha van valamilyen ételérzékenységed , esetleg diétát követsz, kérünk téged, hogy a recept elkészítése előtt bizonyosodj meg a hozzávalók összetevőiről!
  • 2Főzést követően hámozd meg a tojásokat, majd vágd őket félbe hosszában. Kanalazd ki a sárgájukat egy tálba, a tojásfehérjéket pedig vágd apróra.
  • 3A sárgákat törd pépesre egy villával, add hozzá a krémsajtot, a joghurtot, a mustárt, a sót, valamint a borsot, majd keverd össze.
  • 4Add hozzá az apróra vágott tojásfehérjét, keverd el és végül tedd hűlni a hűtőbe.
Kifli tipp
Hagyományos zsíros mustár helyett használhatsz dijoni mustárt is, ettől a krémnek markánsabb íze lesz. Nem szükséges az összes tojásfehérjét feldolgozni a tojáskrémbe, néhányat akár meg is tölthetsz vele. Keverhetsz a krémhez apróra vágott petrezselymet vagy metélőhagymát is.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK