Széles hús

Bio csirke comb

kb. 0,53 kg

FRISSESSÉGI GARANCIA

BIO

kb

 3 820 Ft 7 199 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bio csirke comb

A csirkecomb egésze melyben az alsó, és felső comb ízülettel (porcogóval) kapcsolódnak egymáshoz. Lebőrözve minden olyan ételhez felhasználhatjuk, amiben a csirke vörös húsa dominál. Hájától megfosztva a fogyókúrázók kedvenc eledele. A csirke bontásában a comb egy kevés hátrésszel gyakran előfordul, így kiváló választás pörköltekhez és párolt ételekhez. Kicsontozva tölteni nagyon jól lehet, hústekercset is készíthetünk belőle.

Termelői információ

A Herbert Lugitsch u. Söhne Ges.mbH egy osztrák családi vállalkozás, mely 1909-ben alapított, és azóta folyamatos fejlődésen ment keresztül. A vállalat hagyományos és minőségi húsipari termékeket gyárt és forgalmaz, főként a húsfeldolgozás területén. Kínálatukban széles választékú termékek szerepelnek, mint például kolbászok, sonkák, szalámik és egyéb füstölt és pácolt termékek. Az évtizedek során a Lugitsch cég elismert lett minőségi termékeiért, és elkötelezett az élelmiszerbiztonság és magas minőség iránt. A vállalat erős vállalkozói előrelátással és innovációs szellemmel rendelkezik, és nemzetközi kompetenciával vezeti a baromfi- és takarmányipart. A vállalat küldetésnyilatkozata az abszolút frissességet és a legjobb termékminőséget helyezi előtérbe.

 

Tárolás

0-4 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Széles Húsüzlet Kft
9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap

Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

Minőségét megőrzi

A termék azonnali felhasználást igényel, még az átadás napján szükséges elfogyasztani.

Összetevők

Csirke