Széles hús

Bio csirke szárny

kb. 440 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

BIOMents meg 1 352 Ft-ért

kb

 2 703 Ft 6 199 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 2 432 Ft
Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bio csirke szárny

A csirke mellső végtagjai, melyek a mellizomhoz kötődnek. A szárny végét sütés előtt le kell vágni, hogy ne égjen meg. A szárnyvég kitűnő levesbe vagy alaplébe. A csirkeszárnyat szárnyvéggel külön is jól fel lehet használni. A csirkeszárny hagyománya Kínában sokkal nagyobb, mint nálunk. 

Az ilyen csirkeszárnyak ízvilága és táplálkozási értékei is különlegesek lehetnek, mivel az egészséges és természetes körülmények között nevelt csirkék húsa általában gazdagabb ízű és táplálóbb lehet. A bio minősítés garantálja a fogyasztók számára, hogy az ételük környezetbarát és etikus módon került előállításra.

Termelői információ

A Herbert Lugitsch u. Söhne Ges.mbH egy osztrák családi vállalkozás, mely 1909-ben alapított, és azóta folyamatos fejlődésen ment keresztül. A vállalat hagyományos és minőségi húsipari termékeket gyárt és forgalmaz, főként a húsfeldolgozás területén. Kínálatukban széles választékú termékek szerepelnek, mint például kolbászok, sonkák, szalámik és egyéb füstölt és pácolt termékek. Az évtizedek során a Lugitsch cég elismert lett minőségi termékeiért, és elkötelezett az élelmiszerbiztonság és magas minőség iránt. A vállalat erős vállalkozói előrelátással és innovációs szellemmel rendelkezik, és nemzetközi kompetenciával vezeti a baromfi- és takarmányipart. A vállalat küldetésnyilatkozata az abszolút frissességet és a legjobb termékminőséget helyezi előtérbe.

 

Tárolás

0-4 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Széles Húsüzlet Kft
9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.
A termék azonnali felhasználást igényel, még az átadás napján szükséges elfogyasztani.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

Összetevők

Csirke