Mastergood
Fresh chicken thigh 'A' quality
0.75 kg3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
A csirkehús az egyik legismertebb és legjelentősebb fehérjeforrás. Jelentős az A-, B3-, D-vitamin tartalma és jó kalcium, magnézium, foszfor, kálium és szelénforrás.
A fogyasztók elsődleges igénye a magas fehérje és alacsony zsírtartalmú hús, ennek megfelelően a legnépszerűbb húsfajta a mell. A bőrös csirkehús kétszer annyi zsírt tartalmaz, mint a bőr nélküli húsok. Így az alacsonyabb zsír bevitel érdekében tanácsos a bőrmentes húst fogyasztani. A csirke esetében szerencsés az, hogy zsírszövet a bőr alatt helyezkedik el, nem szövi át az izomrostokat, így könnyen eltávolítható. A sovány csirkehús jó omega-3 és omega-6 zsírsav forrás, arányaiban kedvező összetételű, nagy mennyiségben tartalmaz olaj- és linolsavat, foszfatidokat. A csirkehús a nagy vágóállatokkal összehasonlítva magasabb fehérjetartalmú, de kollagén-tartalma alacsonyabb.
Tárolás
(-2)-(+4)°C között tárolandó. A termék csak alapos hőkezelés után fogyasztható
Forgalmazó
Master Good Kft.
4600 Kisvárda, Ipari út 9.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Durability
Composition
Csirke |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1026 kJ/247 kCal |
Fats | 19.25 g |
including saturated fatty acids | 5.74 g |
Carbohydrates | 0.3 g |
including sugars | 0.23 g |
Protein | 18.2 g |
Salt | 0.14 g |
Fibre | 0 g |