Terra-Pannonia

Angus marha Osso Bucco csontos lábszár szelet

kb 440 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 18 NAPIG

Érlelt

kb

 2 728 Ft 6 199 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Kiszállítás a küszöbödig? Természetesen, nálunk ez alap!

Élvezd az akár 15 perces időablakon belüli kiszállítást. Az egyes tételektől az igazán nehéz ládákig. Mosollyal együtt :)

Angus marha

Az Angus marha húsa finom rostú, márványozott és rendkívül ízletes, speciális steak hús.

Angus marha Osso Bucco csontos lábszár szelet skin csomagolásban
Termékleírás
A csont melletti húsok ízletesebbek, mint a csont nélküliek. Alacsony sütési veszteséggel ízletes steaket készíthetünk vagy éppen vadast. Márványozottságának köszönhetően tulajdonképpen a saját zsírjában sül.

Termelői információ
A Hubertus Bt. három évvel ezelőtt dobta piacra a különleges angus marhahúst. Nagyberek legelőin termesztett takarmányon nevelkedő állatok rendkívül magas minőséget adnak, amit a Pásztói Húsüzemben minden előírt szabálynak megfelelően dolgoznak fel. A Hubertus Bt. a minőség és a fentarthatóság mellett kötelezte el magát, ezen belül a Terra Pannonia termékek mellett, amely mögött egy rendkívül fejlett gazdaság jött létre. 

Felhasználási információ
Sütve fogyasztandó.

Tárolás
Hűtve tárolandó, 0 - +4 °C között.

Forgalmazó
Hubertus Agráripari Bt.
8713 Kéthely, Sáripuszta 275.hrsz.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 18 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.