Terra-Pannonia

Friss Angus marha fokhagymás grillkolbász

kb. 300 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 10 NAPIG

kb

 2 847 Ft 9 490 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Friss Angus marha fokhagymás grillkolbász

A termék csak alapos hőkezelés után (sütés) fogyasztható! szín: fehér;  fokhagymára jell.fűszeres illat; fokhagymás pikáns fűszeres íz; tömör, darált állag.

Felhasználási információk

A grillkolbászokat vegyük kisütés előtt kb.15 perccel a hűtőből, és távolítsuk el a csomagolást, hogy azok felmelegedjenek,elérjék a szobahőmérsékletet.Készítsük elő a serpenyőt, vagy a grillrácsot a sütéshez.A kolbászokat ne irdaljuk be, villával ne szurkáljukmeg, hogy a kolbászok sütés alatt ne száradjanak ki és megőrizhessék ízüket, zamatukat. a sütés ideális hőfoka 160-180 C°. Helyezzük a kolbászokat a serpenyőbe, vagy a grillrácsra úgy, hogy lehetőleg ne érjenek egymáshoz. oldalanként kb.4-4 percig süssük (ízlés szerint), hús csipesszel forgassuk.Sütés után 10 percig javasoljuk pihentetni.

Termelői információ

Nagyberek legelőin termesztett takarmányon nevelkedő állatok rendkívül magas minőséget adnak, amit a Pásztói Húsüzemben minden előírt szabálynak megfelelően dolgoznak fel. A Hubertus Bt. a minőség és a fentarthatóság mellett kötelezte el magát, ezen belül a Terra Pannonia termékek mellett, amely mögött egy rendkívül fejlett gazdaság jött létre. 

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0 - +4 °C között.

Forgalmazó

Hubertus Agráripari Bt.
8713 Kéthely, Sáripuszta 275.hrsz.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Angus marhahús94 %
Étkezési só
Tartósítószer
E250 - Nátrium-nitrit
fokhagyma granulátum
Fűszerek
Cukor
fűszerkivonat
természetes bél

Tápérték: 100 g

Energia1244 kJ/295 kCal
Zsír25 g
amelyből telített zsírsavak10 g
Szénhidrát1 g
amelyből cukor1 g
Fehérje16 g
1 g
Élelmi rost0 g