Tanyasi

Friss rántanivaló tanyasi csirke "A" minőségű

kb. 1,34 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

kb

 4 214 Ft 3 149 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Rántanivaló csirke

A rántott csirke egy ízletes és ropogós étel, amely könnyen elkészíthető otthon. Íme egy egyszerű recept:

Hozzávalók:

  • Csirke mellfilé vagy combfilé, szeletelve
  • Liszt
  • Tojás
  • Zsemlemorzsa vagy panírmorzsa
  • Só, bors és egyéb ízlés szerinti fűszerek (pl. fokhagymapor, pirospaprika)

Elkészítés:

  1. Készítsd elő a hozzávalókat: Üsd fel a tojásokat egy tálba, és keverd fel őket. Tegyél lisztet egy másik tálba, és adj hozzá sót, borsot és egyéb ízlés szerinti fűszereket. Hasonlóan készíts egy tálban zsemlemorzsát vagy panírmorzsát.

  2. Vegyél egy csirkemellfilé szeletet, és szorítsd meg egy konyhai műanyag fóliával. Ez segít abban, hogy a csirkehús egyenletes vastagságú legyen, és könnyebb legyen vele dolgozni.

  3. Forgasd meg a csirkeszeleteket először a lisztben, majd a tojásban, és végül a zsemlemorzsában vagy panírmorzsában.

  4. Melegíts olajat egy serpenyőben közepes-halvány lángon. Amikor az olaj forró, helyezd bele a rántott csirkeszeleteket, és süsd 4-5 percig mindkét oldalukat, vagy amíg aranybarnára nem sülnek.

  5. Ha kész, szedd ki a rántott csirkeszeleteket, és helyezd őket papírtörlőre, hogy lecsöpögjön róluk a felesleges olaj.

  6. Tálald friss zöldségekkel, salátával vagy körettel.

Íme egy egyszerű és finom rántott csirke recept, amely remek választás lehet egy gyors és ízletes ételhez. Jó étvágyat!

Csak alapos hőkezelés után fogyasztható!

Tanyasi csirke program

A Tanyasi Csirke szabadtartásban, hozzáértő gondoskodás mellett nő fel. Húsa a mozgástól, a friss levegőtől, a természetes tápláléktól és a lassú növekedéstől lesz kivételesen finom és egészséges. Táplálékuk 60% kukorica és 100%-ban növényi eredetű, nevelési idejük 81 nap. A csirkék egy 1 hektáros szabad kifutó területen élnek a friss levegőn. A csirkék kitollasodásuk után, amikor a külső hőmérséklet, külső behatások már nem jelentenek nagy kockázatot, vagyis nagyjából 42 napos életkorukban kikerülnek a tágas utónevelő farmokra, a friss levegőre, a szabadba. 

A Tanyasi csirke egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. A címkén lévő sorszám alapján minden csirke élete nyomokövethető.

Termelői információ

A Master Good cégcsoport Északkelet-Magyarország területén működik, integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik. A cégcsoport 100%-ban a Bárány család tulajdonában van. A család 114 éve, négy generációra kiterjedően foglalkozik baromfitenyésztéssel, ezáltal Magyarország legrégibb baromfitenyésztő dinasztiája. A tradíciót elindító első generáció a Széchenyi grófok uradalmi baromfitenyésztője volt.

Az általuk képviselt szakma iránti elkötelezettség generációról generációra szállt. A cégcsoport jelenlegi sikereinek a kulcsa is ebből az örökségből ered. A Master Good nem csak a hazai, hanem a nemzetközi piacokon is jelen van. Export tevékenységeik révén termékeiket számos európai országba, valamint más kontinensekre is exportálják. A cég folyamatosan kutatja és fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek és az aktuális piaci trendeknek. Az innováció fontos szerepet játszik a vállalat növekedésében és versenyképességében.

Tárolás

(-2)-(+4)°C között tárolandó és fogyasztható a csomagoláson jelzett időpontig. A termék csak alapos hőkezelés után fogyasztható.

Gyártó

Master Good Kft.
4600 Kisvárda, Ipari út 9.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Csirke