OliVchicken
OliVchicken - Csirke
kb. 1,42 kgÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Mediterrán konyhán nevelve
OliVchicken - Csirke
A ropogós és szaftos csirke végre megérkezett. Most te is bátran kipróbálhatod saját ízlésed szerint.
A csirkét számos módon lehet elkészíteni, például sütve, főzve, grillezve vagy pácolva. Sokan előszeretettel fogyasztják a csirke mellét, combját vagy szárnyát, de népszerűek a csirkegombócok, fasírtok és egyéb húskészítmények is.
Fontos megjegyezni, hogy a csirkehús kiválóan kombinálható különböző ízesítőkkel és fűszerekkel, így könnyen alkalmazkodhat különféle konyhai preferenciákhoz és étrendi szokásokhoz.
Termékleírás
Az egyik legkedveltebb hús fajtát, a csirkét számtalan módon elkészítheted. Vacsorákon, ebédeken sőt rendezvényeken is bátran használhatod. A húsokat sokszínűen tálalhatod köretek mellé, szendvicsbe vagy salátákban is megállja a helyét.
Hozzávalók
A csirke rendkívül ízletesen elkészíthető néhány fűszer segítségével. A citromos-kakukkfüves szószhoz mindössze néhány alapanyagra van szükséged. Egy kis olivaolajra, néhány gerezd fokhagymára egy szál kakukkfűre illetve egy citromra van szükséged na és persze a kíváló csirke szeletekre.
Elkészítés
- A csirkét saját ízlésed szerint fűszerezd és készítsd el előmelegített sütőben. A hőmérséklet 180 °C majd süsd 80 percig.
- A serpenyőben forrósítsuk fel az olajat és ebbe tedd a fokhagymát.
- A hevítést követően reszeld bele a citromhéját illetve add hozzá a citromlevet.
- Végül a kakukkfű is mehet a szószba.
- A szósz elkészült add hozzá a csirkéhez és fogyaszd bátran.
Termelői információ
Az OliVchicken története az 1960-as évekig nyúlik vissza, ugyanis a cég tulajdonosai, az Agglekis család ekkor kezdett el csirkéket nevelni saját felhasználásra. Hamarosan észrevették, hogy a családi birtok területén lévő olajfák terméséből csipegető állatok jóval energikusabbak, egészségesebbek voltak és húsuk is porhanyósabb, ízletesebbé vált. Erre a tapasztalatra és később elkezdett tudományos kutatásokra - melyek igazolták az olívaolaj jótékony hatását a csirkék fejlődésre - alapozva kezdte el a cég bemutatni az olivaolajat, mint a csirke táplálás egy új, egyedi formáját.Az OliVchicken csirkék húsa az EU szabályoknak megfelelően hivatalosan is elismertté vált a húsok minősége és magas szelén tartalma miatt, ami hozzájárul az emberi - különösen a fejlődésben lévő gyermeki - szervezet egészséges működéséhez.
Tárolás
Hűtve tárolandó, 0-4 °C között.
Forgalmazó
Aggelakis S.A.
Pournos
Euboea Prefecture 34018
Greece
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Tápérték: 100 g
Energia | kJ/ kCal |
Zsír | g |
amelyből telített zsírsavak | g |
Szénhidrát | g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | g |
Só | g |
Élelmi rost | g |