OliVchicken

OliVchicken - Csirke

kb. 1,45 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG

kb

 3 925 Ft 2 699 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Görögország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mediterrán konyhán nevelve

A csirkéket teljes mértékben növényi eredetű, szűz olívaolajat is tartalmazó takarmánnyal etetjük.

OliVchicken - Csirke

A ropogós és szaftos csirke végre megérkezett. Most te is bátran kipróbálhatod saját ízlésed szerint.

A csirkét számos módon lehet elkészíteni, például sütve, főzve, grillezve vagy pácolva. Sokan előszeretettel fogyasztják a csirke mellét, combját vagy szárnyát, de népszerűek a csirkegombócok, fasírtok és egyéb húskészítmények is.

Fontos megjegyezni, hogy a csirkehús kiválóan kombinálható különböző ízesítőkkel és fűszerekkel, így könnyen alkalmazkodhat különféle konyhai preferenciákhoz és étrendi szokásokhoz.

Termékleírás
Az egyik legkedveltebb hús fajtát, a csirkét számtalan módon elkészítheted. Vacsorákon, ebédeken sőt rendezvényeken is bátran használhatod. A húsokat sokszínűen tálalhatod köretek mellé, szendvicsbe vagy salátákban is megállja a helyét.

Hozzávalók
A csirke rendkívül ízletesen elkészíthető néhány fűszer segítségével. A citromos-kakukkfüves szószhoz mindössze néhány alapanyagra van szükséged. Egy kis olivaolajra, néhány gerezd fokhagymára egy szál kakukkfűre illetve egy citromra van szükséged na és persze a kíváló csirke szeletekre.

Elkészítés

  1. A csirkét saját ízlésed szerint fűszerezd és készítsd el előmelegített sütőben. A hőmérséklet 180 °C majd süsd 80 percig.
  2. A serpenyőben forrósítsuk fel az olajat és ebbe tedd a fokhagymát.
  3. A hevítést követően reszeld bele a citromhéját illetve add hozzá a citromlevet.
  4. Végül a kakukkfű is mehet a szószba.
  5. A szósz elkészült add hozzá a csirkéhez és fogyaszd bátran.


Termelői információ
Az OliVchicken története az 1960-as évekig nyúlik vissza, ugyanis a cég tulajdonosai, az Agglekis család ekkor kezdett el csirkéket nevelni saját felhasználásra. Hamarosan észrevették, hogy a családi birtok területén lévő olajfák terméséből csipegető állatok jóval energikusabbak, egészségesebbek voltak és húsuk is porhanyósabb, ízletesebbé vált. Erre a tapasztalatra és később elkezdett tudományos kutatásokra - melyek igazolták az olívaolaj jótékony hatását a csirkék fejlődésre - alapozva kezdte el a cég bemutatni az olivaolajat, mint a csirke táplálás egy új, egyedi formáját.Az OliVchicken csirkék húsa az EU szabályoknak megfelelően hivatalosan is elismertté vált a húsok minősége és magas szelén tartalma miatt, ami hozzájárul az emberi - különösen a fejlődésben lévő gyermeki - szervezet egészséges működéséhez.

Tárolás
Hűtve tárolandó, 0-4 °C között.

Forgalmazó
Aggelakis S.A.
Pournos
Euboea Prefecture 34018
Greece


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g