Tanyasi

Friss tanyasi csirkeszárny "A" minőségű

kb. 0,85 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG

kb

 2 499 Ft 2 949 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Friss tanyasi csirkeszárny "A" minőségű.

Táplálkozási szempontból a csirkeszárnyak jó fehérjeforrások, valamint tartalmaznak vasat, cinket és B-vitaminokat is. Fontos azonban megjegyezni, hogy a bőrös és füstölt változatok magasabb zsírtartalommal rendelkezhetnek, ezért fontos mértékkel fogyasztani őket, ha figyelünk a zsírbevitelre.

A csirkeszárnyak kiválóak lehetnek különféle alkalmakra, mint például parti falatok, családi összejövetelek vagy sportesemények. Sokan kedvelik őket a könnyű előkészítés és az ízletes végeredmény miatt. 

A csirkeszárnyakat gyakran füstölik, sütik vagy párolják, hogy különböző ízeket és textúrákat érjenek el. A csirkeszárnyakat sokféleképpen ízesíthetik, például barbecue, fokhagymás, teriyaki vagy mézes-mustáros ízvilágban.

Tanyasi csirke program

A Tanyasi Csirke szabadtartásban, hozzáértő gondoskodás mellett nő fel. Húsa a mozgástól, a friss levegőtől, a természetes tápláléktól és a lassú növekedéstől lesz kivételesen finom és egészséges. Táplálékuk 60% kukorica és 100%-ban növényi eredetű, nevelési idejük 81 nap. A csirkék egy 1 hektáros szabad kifutó területen élnek a friss levegőn. A csirkék kitollasodásuk után, amikor a külső hőmérséklet, külső behatások már nem jelentenek nagy kockázatot, vagyis nagyjából 42 napos életkorukban kikerülnek a tágas utónevelő farmokra, a friss levegőre, a szabadba. 

A Tanyasi csirke egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. A címkén lévő sorszám alapján minden csirke élete nyomokövethető.

Termelői információ

A Master Good cégcsoport Északkelet-Magyarország területén működik, integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik. A cégcsoport 100%-ban a Bárány család tulajdonában van. A család 114 éve, négy generációra kiterjedően foglalkozik baromfitenyésztéssel, ezáltal Magyarország legrégibb baromfitenyésztő dinasztiája. A tradíciót elindító első generáció a Széchenyi grófok uradalmi baromfitenyésztője volt.

Az általuk képviselt szakma iránti elkötelezettség generációról generációra szállt. A cégcsoport jelenlegi sikereinek a kulcsa is ebből az örökségből ered. A Master Good nem csak a hazai, hanem a nemzetközi piacokon is jelen van. Export tevékenységeik révén termékeiket számos európai országba, valamint más kontinensekre is exportálják. A cég folyamatosan kutatja és fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek és az aktuális piaci trendeknek. Az innováció fontos szerepet játszik a vállalat növekedésében és versenyképességében.

Csak alapos hőkezelés után fogyasztható!

Tárolás

(-2)-(+4)°C között tárolandó, felbontás után 24 órán belül felhasználandó. 

Gyártó

Master Good Kft.
4600 Kisvárda, Ipari út 9.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

100% csirke