Tanyasi

Friss tanyasi csirkecomb "A" minőségű

kb. 490 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

kb

 1 480 Ft 2 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Csirkecomb

A csirkecomb egy népszerű és tápláló húsrész, amely a csirke lábának alsó részéből származik. Jellemzően sötétebb hússal rendelkezik, mint a mellfilé, és gazdagabb ízvilággal rendelkezik.

A csirkecomb húsa magas fehérjetartalommal rendelkezik, és fontos tápanyagokat, például vasat, cinket és B-vitaminokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz és az immunrendszer erősítéséhez.

A csirkecomb kiválóan alkalmas sütésre, pácolásra, grillezésre vagy főzésre. Sokféle receptben felhasználható, és könnyen párosítható különféle fűszerekkel és szószokkal.

A csirkecomb sokféle ételben felhasználható, például pörköltben, curry-ben, sültben vagy akár ragukban. Emellett akár egészben is elkészíthető, ami tökéletes választás lehet családi vagy baráti összejöveteleken.

Tanyasi csirke program

A Tanyasi Csirke szabadtartásban, hozzáértő gondoskodás mellett nő fel. Húsa a mozgástól, a friss levegőtől, a természetes tápláléktól és a lassú növekedéstől lesz kivételesen finom és egészséges. Táplálékuk 60% kukorica és 100%-ban növényi eredetű, nevelési idejük 81 nap. A csirkék egy 1 hektáros szabad kifutó területen élnek a friss levegőn. A csirkék kitollasodásuk után, amikor a külső hőmérséklet, külső behatások már nem jelentenek nagy kockázatot, vagyis nagyjából 42 napos életkorukban kikerülnek a tágas utónevelő farmokra, a friss levegőre, a szabadba. 

A Tanyasi csirke egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. A címkén lévő sorszám alapján minden csirke élete nyomokövethető.

Termelői információ

A Master Good cégcsoport Északkelet-Magyarország területén működik, integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik. A cégcsoport 100%-ban a Bárány család tulajdonában van. A család 114 éve, négy generációra kiterjedően foglalkozik baromfitenyésztéssel, ezáltal Magyarország legrégibb baromfitenyésztő dinasztiája. A tradíciót elindító első generáció a Széchenyi grófok uradalmi baromfitenyésztője volt.

 

Az általuk képviselt szakma iránti elkötelezettség generációról generációra szállt. A cégcsoport jelenlegi sikereinek a kulcsa is ebből az örökségből ered. A Master Good nem csak a hazai, hanem a nemzetközi piacokon is jelen van. Export tevékenységeik révén termékeiket számos európai országba, valamint más kontinensekre is exportálják. A cég folyamatosan kutatja és fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek és az aktuális piaci trendeknek. Az innováció fontos szerepet játszik a vállalat növekedésében és versenyképességében

Tárolás

(-2)-(+4)°C között tárolandó, felbontás után 24 órán belül felhasználandó. Csak alapos hőkezelés után fogyasztható!

Gyártó

Master Good Kft.
4600 Kisvárda, Ipari út 9.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

100% csirke