-16 %

JÓkenyér Kovászos Rozskenyér

500 g
Akció vége: 11. 10.
 499 Ft 
599 Ft998 Ft/kg
Elkelt. Ismét rendelhető: szombat 5:00-tól.
Származási ország: Magyarország,

Termékleírás

A JÓkenyér rozskerenyere 100%-ban természetes alapanyagokból, azaz ízfokozók, adalék- illetve színezőanyagok, vagy előre elkészített lisztkeverékek felhasználása nélkül készül, mint minden JÓkenyér. A rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt, szénhidrátot, és több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. Rostokban gazdag, így kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre. Gyakori fogyasztása kedvezően befolyásolja a bélműködést, csökkenti a koleszterinszintet. A tésztához a gyártó saját malmában, frissen őrölt, teljes kiőrlésű rozslisztből készült kovászt használ fel, és hosszú tésztavezetést alkalmaz, hisz minél hosszabb a kenyérre fordított idő, annál inkább összeérnek az ízek és annál hosszabban marad a kenyér friss és élvezhető. A rozskenyeret ajánljuk mindenkinek, aki az egészségtudatos életmódot választja! Ön kényelmére szeletelt és csomagolt változatban is kapható.

Termelői információ

A JÓkenyér családi vállalkozásként indult. A lelkesedés hajtotta őket és ma már ezt adják tovább pékeiknek, akik szívük mellett szaktudásukat is belesütik termékeikbe. A JÓkenyérnél kiemelten figyelnek arra, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készítsék kenyereiket. Hiszik, hogy mindaz, ami a kenyérhez kell, a természet ajándéka: gabonák, víz, só és élesztő. Ezért kerülik az ízfokozókat, adalék- illetve színezőanyagokat és előre elkészített lisztkeverékeket.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Ludwig & Mentesi Kft.
2084 Pilisszentiván, Erzsébet Ipari park 4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.