Marmorstein bakeoff
Marmorstein Kézműves Burgonyás Vekni
350 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Marmorstein Kézműves Burgonyás Vekni
Kovásszal készül fatüzelésű kemencében sült burgonyás vekni.
Mindig csak annyi kenyeret vennél, hogy az friss legyen az utolsó szeletig? A Kifli kínálatában már szeletelt friss kenyeret is találsz.
Fontos szállítási információ!
A Marmorstein kenyerei reggel 9 órakor készülnek el, majd 1 órán belül kerülnek hozzánk és ezt követően 13:00-tól szállítjuk ki azokat Nektek egészen este 22 óráig. Kérjük a rendelésekkor ezt vegyétek figyelembe! A feltüntetett elérhetőségi időpontok expressz és pótrendelés esetén is érvényesek, nem áll módunkban a termékeket hamarabb kiszállítani.
Termelői információ
A Marmorstein Pékség hazánk egyik legnépszerűbb kézműves péksége. Alapítója az angliai tapasztalatszerzése után hazajött, megépítette a fatüzelésű kemencéjét és azóta szívét lelkét beleadva süti a finomabbnál finomabb kenyereket. A Marmorstein pékségében fatüzelésű kemencében készülnek a termékek, ahol a kenyereket természetes kovásszal, adalékanyagok hozzáadása nélkül készítik.
Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Felhasználás
24 órán belül elfogyasztandó, újrafagyasztani tilos!
Forgalmazó
Marmorstein és Szinek Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
búza fehér kenyérliszt |
víz |
búza finomliszt |
kovász |
Rozsliszt |
burgonyapehely |
Só |
Tápérték: 100 g
Energia | 757 kJ/178 kCal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.2 g |
Szénhidrát | 38 g |
amelyből cukor | 0.8 g |
Fehérje | 5 g |
Só | 1.7 g |
Élelmi rost | 0.5 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Tej |
Diófélék |
Szezámmag |