Trend+ Fitt & Well szeletelt csomagolt

350 g
 899 Ft 2 569 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Termékleírás

Annak érdekében, hogy a JÓkenyér színezék és adalékmentes kenyereit a lehető legkényelmesebben fogyaszthassa felszeleteljük és becsomagoljuk Önnek. A csomagoláshoz nem használunk védőgázt, így tartósítószer nem érintkezik a pékáruval. Előrecsomagolt termékeink – melyek minden tényezőben megegyeznek a pultról kaphatóval – az alábbi üzletláncokban elérhetők.

Termelői információ

A JÓkenyér családi vállalkozásként indult. A lelkesedés hajtotta őket és ma már ezt adják tovább pékeiknek, akik szívük mellett szaktudásukat is belesütik termékeikbe. A JÓkenyérnél kiemelten figyelnek arra, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készítsék kenyereiket. Hiszik, hogy mindaz, ami a kenyérhez kell, a természet ajándéka: gabonák, víz, só és élesztő. Ezért kerülik az ízfokozókat, adalék- illetve színezőanyagokat és előre elkészített lisztkeverékeket.

Fogyasztás

24 órán belül elfogyasztandó!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Ludwig & Mentesi Kft.
2084 Pilisszentiván, Erzsébet Ipari park 4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.