
Ponti
Ponti Modenai balzsamecet
500 mlHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Ponti az olaszok kedvenc ecete.
Termékinformáció
A pincemester az ősi hagyományokat követve elegyíti az értékes Ponti borecetet, a hétféle szőlőfajtából készült főzött szőlőmust sűrítménnyel. A tölgyfahordókban történő érlelést követően a Ponti egy különleges gyümölcsös és kiegyensúlyozott ízű modenai balzsamecetet kínál.
Termelői információ
A Ponti családi tradíció 140 évre nyúlik vissza. A legkiválóbb borokból készülő borecetek előállításának gondossága azóta sem változott. Olaszország vezető márkája a minőség garanciája. A legkiválóbb alapanyagok szigorú kiválasztása és a hagyományok tiszteletben tartása teszi lehetővé, hogy a Ponti csúcsminőségű termékei immár 150 éve világszerte kedveltek a fogyasztók körében.
Felhasználási javaslat
Ideális vörös húsok, sült ételek, omlett, nyers vagy főtt zöldség, valamint fagylalt és eper tálalásához.

Tárolás
Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
In-Food 2000 Kft.
9021 Győr
Bajcsy-Zsilinszky út 27.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Modenai balzsamecet | 38 % |
| borecet | |
| Szőlőmust sűritmény | |
| főzött szőlőmust | |
| Színezék | |
| E150d - Karamell – ammónium-szulfitos | |
| Ivóvíz | |
| Maltodextrin | |
| főzőtt must | |
| Étkezési só | |
| Természetes aromák | |
| Sűrítőanyag | |
| E415 - Xantángumi | |
| E440(i) - Pektin |
Tápérték: 100 g
| Energia | 409 kJ/96 kCal |
| Zsír | 0 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0 g |
| Szénhidrát | 19 g |
| amelyből cukor | 19 g |
| Fehérje | 0.2 g |
| Só | 0.05 g |
| Élelmi rost | 0 g |
Allergének
| Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |