Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

Hozzávalók a húshoz

  • 946 ml szobahőmérsékletű víz
  • 72 gramm durva szemű só
  • 1 evőkanál barnacukor
  • 4 szelet kicsontozott sertéskaraj (1,3 cm vastagságú)
  • 1 babérlevél
  • ½ teáskanál egész feketebors
  • 1 ág rozmaring
  • 1 fokhagymagerezd, összezúzva
  • Olajspray
  • Burgonyapüré, a tálaláshoz

Hozzávalók a mézes-fokhagymás fűszervajhoz

  • 2 teáskanál méz
  • 56 gramm sótlan vaj, puhítva
  • 1 evőkanál petrezselyem, apróra vágva
  • 1 teáskanál kakukkfű
  • 1 teáskanál rozmaring, apróra vágva
  • 2 fokhagymagerezd, reszelve
  • ½ teáskanál nagyszemű só
  • ¼ teáskanál őrölt feketebors

Szükséges eszközök

  • 3,7 literes visszazárható műanyag zacskó

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

Elkészítés

  • 1Keverjük össze a vizet, a durva szemű sót és a barnacukrot egy nagy tálban, amíg fel nem olvadt minden.
  • 2Tegyük bele a karajszeleteket a visszazárható műanyag zacskóba, és adjuk hozzá a babérlevelet, az egész borsot, rozmaringot és fokhagymát.
  • 3Öntsük a sóoldatkeveréket a zacskóba, és szorosan zárjuk le.
  • 4Helyezzük egy tepsire, hogy elkerüljük a szivárgást, és hagyjuk egy óráig pácolódni.
  • 5Keverjük össze a mézes-fokhagymás fűszervaj összes hozzávalóját egy kisebb tálban, amíg jól el nem keverednek.
  • 6Vegyük ki a sertéskarajokat a zacskóból, és törölgessük őket szárazra. A maradék pácot kiöntjük.
  • 7Helyezzük a sütőtálcát a COSORI Air Fryer kosarába.
  • 8Válaszzuk ki a Grill (Grillezés) funkciót, állítsuk a hőmérsékletet 230 °C-ra, az időt pedig 14 percre, majd koppintsunk a Start/Pause (Indítás/szüneteltetés) lehetőségre az előmelegítéshez.
  • 9Permetezzük le a sütőtálcát olajspray-vel, majd helyezzük a karajszeleteket az előmelegített sütőtálcára.
  • 10Kenjünk egy evőkanálnyit a vajból a karajokra.
  • 11Vegyük ki a karajokat, ha elkészültek, és a tetejére öntsük rá a maradék vajat, majd tálaljuk burgonyapürével.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

Hozzávalók a húshoz

Hozzávalók a mézes-fokhagymás fűszervajhoz

Szükséges eszközök