Skip navigation
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 1 kg sertésborda vagy oldalas
  • 30 dkg ananász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 6 dl paradicsompüré
  • 2 tk szójaszósz
  • 2 tk worchester szósz
  • 2 ek almaecet
  • 1 tk füstölt fűszerpaprika
  • 2 tk só
  • 1 tk frissen őrölt tarkabors

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Az ananászt kicsit pirítsd meg, hogy a felszíne karamellizálódjon, de vigyázni kell, hogy ne égjen meg.
  • 2
    Add hozzá az apróra vágott vöröshagymát, néhány percet pirítsd őket együtt, majd mehet hozzá a paradicsomszósz, a fűszerek.
  • 3
    Alaposan keverd össze, forrald ki, végül add hozzá az almaecetet. Az így készült masszát turmixold le és pácodl ebben a húst.
  • 4
    Lehet hosszasan is főzni a szószt alacsony hőmérsékleten, hogy egy krémes, sűrű masszát kapjunk.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK