Skip navigation
  • Kedves Kiflis! Az első vásárlásodhoz küldünk ajándékba egy Cloud9 trópusi jégkrémet is, hogy még emlékezetesebben induljon a kapcsolatunk. Köszönjük a bizalmat!

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK A SALÁTÁHOZ

  • 800 g főtt cékla
  • 100 g fenyőmag
  • 400 g puha, friss kecskesajt
  • Extra szűz olívaolaj
  • Frissen őrölt bors

HOZZÁVALÓK AZ ÖNTETHEZ

  • 6 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 4 evőkanál balzsamecet
  • 1 evőkanál méz
  • Frissen őrölt bors

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Hámozd meg a főtt céklát, kockázd fel 1 cm nagyságú darabokra és tedd egy tálba.
  • 2
    Egy tálban keverd össze a mézet, az ecetet, a sót és a borsot. Habverővel fokozatosan keverd hozzá az olajat. Add hozzá az öntetet a felkockázott céklához, keverd össze és tedd félre.
  • 3
    Előmelegített serpenyőben, közepesen lángon, állandó kevergetés mellett pirítsd aranyszínűre a fenyőmagot és tedd félre.
  • 4
    Tegyél egy tányérra az öntettel összekevert céklából, a céklalevelekből, a darabokra vágott kecskesajtból és a fenyőmagból. Csepegtess a salátára az olívaolajból, végül szórd meg a frissen őrölt borssal.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!

HOZZÁVALÓK A SALÁTÁHOZ

HOZZÁVALÓK AZ ÖNTETHEZ