Széles hús

Bio friss egész csirke

kb. 1,4 kg
BIO
Elfogyott. Várható k.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bio friss egész csirke

Az egész csirke számtalan módon előkészíthető és szétbontható. Fantáziánk szerint szedhetjük részeire, vagy éppen szigorú szabályokat is követhetünk, ha nagyon pontos receptúrából dolgozunk. 

A bio csirkehús gyakran magasabb tápértékkel rendelkezik, mivel a csirkéket egészséges környezetben, kiegyensúlyozott étrenden nevelik. Sokan előnyben részesítik a bio csirkét, mert tudják, hogy az állatok jólétét és az egészséges életmódot támogatják vele.

A bio egész csirke tápértékei általában hasonlóak a hagyományos csirkéhez, azonban ezek a termékek általában kevésbé feldolgozottak és kevesebb műanyagot, antibiotikumot vagy hormont tartalmaznak.

Termelői információ

A Herbert Lugitsch u. Söhne Ges.mbH egy osztrák családi vállalkozás, mely 1909-ben alapított, és azóta folyamatos fejlődésen ment keresztül. A vállalat hagyományos és minőségi húsipari termékeket gyárt és forgalmaz, főként a húsfeldolgozás területén. Kínálatukban széles választékú termékek szerepelnek, mint például kolbászok, sonkák, szalámik és egyéb füstölt és pácolt termékek. Az évtizedek során a Lugitsch cég elismert lett minőségi termékeiért, és elkötelezett az élelmiszerbiztonság és magas minőség iránt. A vállalat erős vállalkozói előrelátással és innovációs szellemmel rendelkezik, és nemzetközi kompetenciával vezeti a baromfi- és takarmányipart. A vállalat küldetésnyilatkozata az abszolút frissességet és a legjobb termékminőséget helyezi előtérbe.

 

 

Tárolás

0-4℃ között.

Forgalmazó

Széles Húsüzlet Kft
9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.

A termék azonnali felhasználást igényel, még az átadás napján szükséges elfogyasztani.

Összetevők

Csirke