Bio-Csiri

Vegyescsíra

130 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

1 159 Ft 8 915 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Az apró magocskákból hatalmas erővel tör elő az új élet, és magában hordoz minden olyan alkotóelemet amire a kifejlődő növénynek szüksége lesz.

Napjainkban egyre több figyelem irányul az egészséges táplálkozásra,illetve egyre többször hallhatunk csírákról és azok pozitív élettani hatásairól. A csírák segítenek feltölteni szervezetünk vitamin készleteit, valamint az anyagcserénkre is jó hatással vannak.

Termelői információ

A Bio Csiri csírák ökológiai gazdaságból származnak és  rendszeresen ellenörzött, élelmiszerhigéniani körülményeknek megfelelően termelik a  friss, konyhakész csírát. Legfőbb céljuk, hogy széles körben megismertessék és megkedveltessék ízletes csíráikat a magyar és külföldi fogyasztóikkal, illetve nagyobb szerepet kapjanak a mindennapi táplálkozásunkban.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

A mag ősidők óta az új élet kezdetét szimbolizálja, épp ezért hatalmas tisztelet övezte már az ókorban is. Ekkoriban a sírokba csírázó gabonát temettek a halottak mellé, ezzel is szimbolizálva az újjászületést, Ázsiában pedig már időszámításunk előtt 3000-ben is csíráztattak a gyógyászatban betöltött szerepe miatt. 

Felhasználása

Fogyaszthatjuk magában, szendvicsekben, salátákban. Semleges íze tökéletes akár fűszeresebb ételek kisérőjeként is.

Tárolás

2-6 °C fok között tárolandó.

Forgalmazó

Ökovital Kft.
1118 Budapest, Villányi út 93.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Mungóbabcsíra53.8 %
Rambo retekcsíra23.1 %
Lucernacsíra23.1 %