Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 4 db jófajta kovászos buci, zsemle vagy ciabatta
- 2 kanál majonéz
- 2 kanál ketchup
- 1 kanál mustár
- 1 fej saláta
- 2 szép paradicsom (kb. 200 g)
- 2 db savanyú uborka
- Friss zöldfűszerek vegyesen (pl.: kapor, snidling, petrezselyem)
- 1 salottahagyma
- 4 tanyasi tojás
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A szószhoz összekeverjük az apróra vágott schalotte hagymát, savanyú uborkát, kevés kaprot és snidlinget, ketchupot, majonézt és mustárt.
- 2A paradicsomot ujjnyi szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
- 3A salátát felcsíkozzuk.
- 4A zsemlét félbevágva megpirítjuk.
- 5A tojásokból tükörtojást sütünk.
- 6A szendvicset a frissen sült meleg tojással tálaljuk.
Kifli tipp
Szeletelt bacont is süthetünk bele. A szósz hamburgerhez is tökéletesválasztás és hűtőben pár napig eláll. Ha nem kapunk zsemlét, két szelet kovászos pirítós között is tökéletes ez a reggeli.

Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is.
Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!
Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!