
Franz Josef Kaiser
FJK Aszalt paradicsom napraforgóolajban darabolt (180 g)
110 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékinformáció:
Az aszalás a legősibb tartósítási eljárás, amelynek során a zöldségekből elvonásra kerül a víztartalom nagy része.
A kiváló aszalvány húsa rugalmas és minden zamatanyagát koncentráltan kínálja.
Felhasználási javaslat:
Az aszalt paradicsom napraforgó olajban remek választás salátákhoz, szószokhoz és tésztákhoz. Könnyen kombinálható más összetevőkkel, mint például a fokhagyma, a bazsalikom vagy a rozmaring.
Az olaj megőrzi az asztalt paradicsom zamatát, így ha az üvegből elfogyott a paradicsom a kellemes paradicsomos olajat felhasználhatjuk saláták elkészítéséhez.

Forgalmazói információ
A GA FOOD Kft. által forgalmazott FJK termékek része a nemzetközi Gaston cégcsoportnak, amely 1991-től a tartós élelmiszerek egyik legnagyobb közép- és kelet-európai importőre. A GA FOOD folyamatosan arra törekszik, hogy új és kiváló minőségű FJK termékeket hozzon vásárlóinak.
Az FJK márkanév 2021-ben Magyar Brands díjat nyert Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában.

Tárolás
Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után azonnal fogyasztandó.
Biztonsági figyelmeztetés
A termék tartalmazhat magot.
Forgalmazó
GA FOOD Kft.
2040 Budaörs, Liliom u. 15.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| aszalt paradicsom |
| napraforgóolaj |
| Só |
| Ecet |
| aszkorbinsav |
| Fokhagymapor |
| Kapribogyó |
| Oregánó |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1035 kJ/247 kCal |
| Zsír | 13 g |
| amelyből telített zsírsavak | 12 g |
| Szénhidrát | 26 g |
| amelyből cukor | 8.3 g |
| Fehérje | 7.3 g |
| Só | 4.5 g |
| Élelmi rost | g |