Sutcha

Sutcha Észak-Amerikai Eye round steak

kb. 260 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 10 NAPIG

kb

 3 367 Ft 12 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Kanada, USA,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Sutcha Észak-Amerikai Eye round steak

Az Eye round a comb kör alakú részéből (angolul round cut) származik. Mivel olyan területről származik, amely sokat mozog, ez a szelet sovány és általában izmos, és valamivel kevésbé lágy, mint a többi steak. De ez az oka annak is, hogy megfizethetőbb, mint más steakdarabok.

Észak-Amerika nagyon híres régió a marhahús termeléséről, fogyasztásáról és előállításáról. A hosszú távon ismert prémium amerikai húst meglehetősen követi a kanadai, amely magas termelési minőséggel és megfizethető árakkal rendelkezik. Mindketten éles versenyben állnak egymással, hogy a legjobb húst kínálják a fogyasztóknak. Az észak-amerikai marhahús világszerte nagyon gazdag ízvilágú, erős fehérjeízzel és a zsíros, izomzaton belüli márványozottságnak köszönhető nagyfokú szaftossággal párosul. Az állatok takarmányozása bőséges, elegendő gabonát vagy kukoricát tartalmaz, hogy ilyen kiváló fogyasztói minőséget érjenek el. Az alacsony hőmérsékletű hajókon Európába történő szállítás lehetővé teszi, hogy a hús nagyon érett legyen, ami kiemeli a hús zsengeségét és szaftosságát.

Tárolás

Hűtőszekrényben 0-4 °C-on tároljuk.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Marhahús