
Kikkoman
Kikkoman Ramen levesalap
250 mlHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Kikkoman Ramen levesalap
A praktikus Kikkoman Ramen tésztaleves alap a hagyományosan erjesztett Kikkoman szójaszósz és a karakteres erőleves ötvözésével adja meg az alapot a finom tokiói stílusú ramenhez. Levesalapunk vegán, de természetesen tökéletesen alkalmas grillezett csirkével vagy sertéshússal, főtt tojással stb. felturbózott nem-vegán ramenhez.
Termelői információ
A Kikkoman elődje 8 családi társaság egyesülésével jött létre 1917-ben Japánban. A Goyogura Noda-ban épült egy gyáruk azzal a céllal, hogy megőrizzék a hagyományos technikákat és folytassák a szójaszósz előállítását a birodalmi háztartás számára. A márkanév annyira híres Japánban, hogy a 2021-es olimpiai játékok hivatalos partnerévé is vált.

Tárolás
Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Forgalmazó
Maresi Foodbroker Kft.
1118 Budapest, Homonna utca 2.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| víz | |
| Szójaszósz | 33 % |
| víz | |
| Szójabab | |
| Búza | |
| Só | |
| glükózszirup | |
| Só | |
| napraforgóolaj | |
| ízfokozók | |
| E621 - Mononátrium-glutamát | |
| E635 - Dinátrium-5'-ribonukleotidok | |
| hidrolizált szójafehérje | |
| etil-alkohol | |
| Fűszerek | |
| Módosított keményítő | |
| Sűrítőanyag | |
| E415 - Xantángumi | |
| természetes aroma | |
| élesztőkivonat | |
| Tengerimoszat por | |
| Ascophyllum nodosum | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100g
| Energia | 57 kJ/14 kCal |
| Zsír | 0.6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0 g |
| Szénhidrát | 0.8 g |
| amelyből cukor | 0.6 g |
| Fehérje | 0.7 g |
| Só | 2.2 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Szójabab |