• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
4 ADAG

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 7 db csirke felsőcomb
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 lilahagyma
  • 2 dl ketchup
  • 2 tk mustár
  • 2 ek worchester szósz
  • 2 ek almaecet
  • 1,5 dl alaplé
  • 2 ek barnacukor
  • 1 ek füstölt fűszerpaprika
  • 1 ek só
  • 1 mk őrölt tarkabors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A lilahagymát apró kockára vágom, a fokhagymát lereszelem és egy öntöttvas lábosba (ha nincs lehet tepsi, vagy egy magasabb falú edény, serpenyő amit sütőben is lehet használni) a többi hozzávalóval együtt kikeverem.
  • 2Beleforgatom a szószba a csirkecombokat, befedem és 150 fokra előmelegített sütőben kb. 3 óra alatt készre sütöm.
  • 3A sütési idő sütőnként változhat és függ a combok méretétől is. Amikor már jó sűrű a szaft, a hús pedig leomlik a csontról, elkészült.
  • 4Az elkészült combokról leszedem a bőrt, kiszedem a csontokat és két villával cafatokra szedem a húst.
  • 5Ízlés szerint friss zsemlében vagy kenyérszeleteken, salátával kínálom.
  • 6Jól illik hozzá ropogtatni valónak cikkekre vágott piros alma és burgonyachips.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK