

Joya
Joya UHT Teljes Zabital 0% hozzáadott cukorral
1 lMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Joya UHT zabital 3,5%
Joya zabital az új, telt és krémes ízélmény, frissen a hűtött részlegből – ideális kávéhoz, müzlihez, sütéshez-főzéshez vagy tiszta élvezet gyanánt. Természetesen teljes mértékben növényi eredetű és teljesen regionális, mert 100%-ban Ausztriából származó zabot használnak. 3,5% zsírral, kalciummal és vitaminokkal a növényi alapú ital csodálatosan testes és kiválóan habzik.
*A kép illusztráció.
Felhasználási javaslat
Felbontást követően a maradékot hűtve tárold, és 4 napon belül fogyaszd el. Fogyasztás előtt jól rázd fel!
Termelői információ
2002-ben felismerték a növényi alapú italok előnyeit. Az osztrák Burgenland tartományban, Oberwartban felhagytak az akkori tejipari üzletággal, és áttértek a finom szója italok gyártására. A Joya több mint 60 növényi alapú termék széles választékát kínálja. Az életöröm, minőség és íz mellett állnak ki Európa-szerte az innovatív termékeikkel, melyek a tudatos étrend tökéletes kiegészítői.
Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Real Nature Kft.
1037 Budapest, Seregély köz 13.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Zabalap | 95 % |
víz | |
Zab | 6.4 % |
napraforgó étolaj | |
borsó fehérje | |
E170 - Kalcium-karbonátok | |
savanyúságot szabályozó anyagok | |
Dikálium foszfát | |
E500(ii) - Nátrium-hidrogén-karbonát | |
Só | |
Stabilizátor | |
gellángumi | |
Természetes aromák | |
d-vitamin | |
b12-vitamin |
Tápérték: 100 g
Energia | 228 kJ/55 kCal |
Zsír | 3.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.5 g |
Szénhidrát | 5.1 g |
amelyből cukor | 2.3 g |
Fehérje | 0.6 g |
Só | 0.13 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |