Yutto

Yutto BIO Mandulaital, édesített

1 l
BIONagyszerű ajánlat
729 Ft 729 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Yutto BIO Mandulaital, cukrozott

A Yutto BIO Mandulaital, cukrozott változata ízletes alternatívája a tehéntejnek, köszönhetően nagyon magas mandulakoncentrációjának (2,3%). 100%-ban bio, glutén- és laktózmentes ital. Zsírszegény. Élvezd a mandula egészséges édességét! Bio szicíliai mandulával elkészített, kifinomult ízű növényi élvezet, mely tökéletes gabonapelyhes reggelihez, finom turmixok készítéséhez vagy egyszerűen csak önmagában. Enyhén édes, diós, krémes. A mandulatej minden receptben használható, legyen az édes és sós is, bár egyesek kissé édesnek találják sós ételekhez, és a mandulatejet inkább desszertekhez és turmixokhoz tartják fenn.

Felhasználási javaslat

100%-ban ízletes és sokoldalú ital. Legyél része egy finom és tápláló étrendnek: melegen a reggeli gabonapelyhekkel, hidegen frissítő italként vagy kreatív receptjeid finom összetevőjeként!

Fogyasztás előtt alaposan felrázandó.

A YUTTO-RÓL

Nagyszerűt enni nem jelent egyet a pénztárcád leapasztásával. Erre a legjobb példa a Yutto márka. A csábereje abban a kombinációban rejlik, hogy remek áron valóban finom ízvilágot kapsz, amelybe rögtön beleszeretsz. Ráadásul ízfokozók és adalékanyagok nélkül.

És még egy érdekesség: tudtad, hogy a Yutto mellett a Miil, Dacello, Pappudia, Fjoru és Moddia egyaránt kizárólag a Rohlik cégcsoportnál, azaz a Kiflinél kapható márkák? Ha még nem kóstoltad őket, akkor nem tudod, mit veszítesz: próbáld ki mindet!

A gyártóról

A Riso Scotti 1860 óta olyan régóta fennálló értékeket képvisel, amelyek itt is maradnak: minőség, hagyomány, innováció, szenvedély, amely mindig a fogyasztói igényekre összpontosul. Ez a családi vállalkozás több mint másfél évszázad alatt nőtt és fejlődött kézműves malomból ipari rizsfeldolgozó vállalattá, helyi cégből európai rizscsoporttá. Az idő múlásával a büszkeség és az elkötelezettség a legjobb rizs előállítására nem változott. A cég képes volt egyesíteni az eredet tiszteletét a piac által megkövetelt innovatív lökéssel és mindig fogékony maradt az ízlés és az étkezési szokások alakulására. A Riso Scotti ezért elkötelezte magát amellett, hogy olyan termékeket dolgozzon ki, amelyek fokozzák a rizs egészségügyi előnyeit anélkül, hogy feladnák az ízét. Ez az ultravilági történelem a Pó és a Ticino folyók közé szerencsésen beékelődő Pavia területén játszódik, a rizsföldek földjén, ami egyben a helyiek szerint a „víz földje."

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolandó és 3-4 mapon belül javasolt elfogyasztani.

Forgalmazó

Riso Scotti SpA
Via Angelo Scotti, 2
Pavia, 27100
Olaszország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
Nádcukor
Mandala2.3 %
Sűrítőanyag
Szentjánoskenyérliszt
Emulgeálószer
Napraforgó lecitin
Stabilizálószer
E418 - Gellán-gumi

Tápérték: 100 g

Energia103 kJ/24 kCal
Zsír1.2 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát3 g
amelyből cukor2.8 g
Fehérje0.5 g
0.08 g
Élelmi rost g

Allergének

Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.