Vörös homár

Oratafilé (durbincs)

kb 350 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG

kb

 3 365 Ft 9 699 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Görögország, Törökország,
Tudtad?
Válassz több ezer növényi alapú termék közül!

Kényeztesd magad az ország legszélesebb speciális, illetve allergénmentes választékából! Éljen a növényi alapú táplálkozás!

Termékleírás

A görögök és törökök kedvenc hala, amelyet oly sokan ismerhetünk nyaralásainkról most filézve, konyhakészen. Élvezd a fenntartható tenyészetből származó friss arany durbincsot!

Hófehér húsú, ízletes hal. A mediterrán konyha egyik kedvence. Pikkelyezett filé, 100-120 grammos méretekben.Kiváló vitamin, Q3 és Q6 forrás. Mivel rövid időn belül elkészíthető, alkalmas lehet gyors, de még is egészséges, könnyű vacsorára vagy ebédre. Kerti grillezéshez kitűnő de sütőben is könnyedén elkészíthető.

Termelői információ

A SeaFood Hungary Kft. évek óta a tengeri hal forgalmazás és a tengeri hal népszerűsítés kiemelkedő hazai szereplője. Szerepét és fontosságát mi sem mutatja jobban, minthogy Európa legjelentősebb tengeri hal tenyésztői Norvégiától Spanyolországig a SeaFood Hungary-t választották termékeik forgalmazójának. A Budaörsön található feldolgozó üzembe hetente két alkalommal érkezik friss áru három irányból is, így garantált a frissesség minden termékük esetében. Fejlett feldolgozási és csomagolási technikánknak köszönhetően termékeik hosszan frissek maradnak és teljesen konyhakészek.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve tárolandó!
A termék fagyasztásra nem alkalmas!

Forgalmazó

SeaFood Hungary Kft.
2040 Budaörs, Károly Király utca 145.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 7 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.