Fejes saláta

400 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

ÚjdonságTermelőiFrissen szedett
449 Ft 1 123 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Jászvega fejes saláta

Magas a C-vitamin, és a B-vitamin (B1-, B2-, B6-vitamin) tartalma, meszet, fehérjét, kalciumot, káliumot, foszfort, és vasat tartalmaz.

Fejes saláta

Zöld szín és hatalmas friss levelek. Magas a C-vitamin, és a B-vitamin (B1-, B2-, B6-vitamin) tartalma, meszet, fehérjét, kalciumot, káliumot, foszfort, és vasat tartalmaz. A fejes saláta szezonja márciustól júniusig tart és májusban tetőzik.

*A kép illusztráció.

Termelői információ

Kovács Róbert vezetésével a Jászvega Trend Kft. telephelyén, Jászfényszarun, több hektáron termesztenek szabadföldi illetve fóliasátras kultúrában salátát. A frissen szedett saláták GLOBALG.A.P. gazdaságbiztosítási programon át, GMO-mentes magokból termelnek.

Érdekessége

A zöld saláta rendszeres fogyasztása egészséges a szervezeted számára hiszen rengeteg C- és B- vitamint tartalmaz. Gyakran tárolják ecetes és cukros vízben, azonban a felhasználása igen változatos lehet.

Felhasználás

Nyers formában tökéletes saláta alap amelybe bármilyen más zöldséget bátran tehetsz. Amennyiben főtt formában szeretnéd fogyasztani a salátafőzelék is ízletes megoldás.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 5-10 °C között tárolandó.



Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.