Nowaco

Nowaco leveles spenót

400 g
 959 Ft 2 398 Ft/kg
Származási ország: Csehország,

Fagyasztott Nowaco spenót tejszínnel és fokhagymával aprítva. Az újfajta technológiáknak köszönhetően a Nowaco termékei megőrzik magas vitamin tartalmúkat. Így a spenót gazdag ásványi anyag tartalma mellett, jelentős mennyiségű C, E és K vitamint is tartalmaz. Nagyon könnyű elkészíteni és különleges ízvilága kíválóan használható köretként burgonya ételekhez, gombócokhoz és sült húshoz.

Elkészítés

Helyezze a fagyasztott spenótot egy serpenyőbe, és melegítse lefedve láng felett. Forraljuk 10 percig. Hőkezelés közben időnként keverje meg a spenótot. Végül keverjen hozzá a sült hagymát és ízlés szerint adjon hozzá sót.

Termelői információ

A Bidfood 1990-ben indult a Nowaco dán leányvállalatánál, és jelenleg több gyár és márkanévvel rendelkezik. A cég elsősorban fagyasztott és hűtött élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik. A társaság saját márkája alatt folytatja az élelmiszeripari termékek fejlesztését és gyártását.

Használat

Felengedtetés után, visszafagyasztani tilos!

Tárolás

-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó.

Forgalmazó

Bidfood Opava s.r.o.
Těšínská 1006/1, 746 01 Opava, Czech Republic


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.