• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Bonduelle gyorsfagyasztott brokkoli

1 kg
1 299 Ft 1 299 Ft/kg
Származási ország: Lengyelország,

A brokkolit magas vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem véletlenül nevezik szuperételnek. Rostban gazdag, így segítei az emésztést.A keresztes virágú növények, mint a brokkoli is, bizonyítottan csökkentik a rák kialakulásának kockázatát. Kutatások bizonyítják, hogy a brokkoli szíverősítő hatású. Ezen felül csökkenti a vérnyomást és a koleszterin szintet is. A brokkoli antioxidánsai segítenek a szívinfarktusok megelőzésében.

Ma a Bonduelle hazánk egyik jelentős élelmiszer-feldolgozója. Az 1853-as francia alapítású családi vállalkozás immár több mint 20 éve van Magyarországon, és jelenleg 1000 embert foglalkoztat az országban található 3 gyárban (Nagykőrös, Békéscsaba, Nyírszőlős) és egy budapesti irodában. A gyárak a hazai igények kielégítése mellett, jelentős export tevékenységet is végeznek. A Bonduelle neve egyet jelent a minőséggel: olyan konzerv- és fagyasztott zöldségek gyártója, mint a kukorica, bab, zöldborsó, gomba.

Használat:
-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó.

Tárolás:
Felengedtetés után, visszafagyasztani tilos!

Forgalmazó
Bonduelle Central Europe Kft.
Nagykőrös, Ceglédi út 25, 2750
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.