-30 %

Bonduelle gyorsfagyasztott brokkoli

1 kg
Kedvezmény vége: 2023. 07. 06.
 1 413 Ft 
2 019 Ft1 413 Ft/kg
Származási ország: Lengyelország,

A brokkolit magas vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhetően nem véletlenül nevezik szuperételnek. Rostban gazdag, így segíti az emésztést. A keresztes virágú növények, mint a brokkoli is, bizonyítottan csökkentik a rák kialakulásának kockázatát. Kutatások bizonyítják, hogy a brokkoli szíverősítő hatású. Ezen felül csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet is. A brokkoli antioxidánsai segítenek a szívinfarktusok megelőzésében.

Használat

Felengedtetés után, visszafagyasztani tilos!

Termelői információ

Az 1853-ban Franciaországban családi vállalkozásként indított Bonduelle jelenleg Magyarország egyik legjelentősebb zöldség feldolgozója, immáron 30 éve. Három gyárral rendelkezik, ahol a zöldségeket a betakarítás után pár órával frissen feldolgozzák. Az évek során védjegyévé vált prémium minőségű zöldségek feldolgozása mellett, a márka elkötelezett a környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság iránt is. Kötelezettségvállalásaik közé tartozik a hazai termelés előnyben részesítése, a növényvédő szerek és adalékanyagok használatának csökkentése, a biodiverzítás megőrzése, az ökológiai gazdálkodás támogatása, valamint a fenntarthatóbb csomagolások használata. A zöldségtermékek előállítása során fontos kritérium a fenntartható, környzetvédő technológiák, földművelési folyamatok előnyben részesítése. A Bonduelle szeretne egy olyan életmódra lehetőséget adni, amivel a fogyasztók csökkenthetik ökológiai lábnyomukat anélkül, hogy bármiben is hiányt szenvednének. Különösen támogatja a növényi alapú táplálkozást, és termékkínálatával igyekszik minél több lehetőséget és inspirációt nyújtani a flexitariánus étrendet követőknek. További információért kérjük látogass el a Bonduelle honlapjára:

wwww.bonduelle.hu.

Tárolás

-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó.

Forgalmazó

Bonduelle Central Europe Kft.
2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.