
Marmorstein bakeoff
Marmorstein Kézműves szilvás papucs
110 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 27 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Marmorstein Kézműves szilvás papucs
A szilvás papucs egy finom és könnyű sütemény, melynek alapja a leveles tészta. A nevét a kerek alakjáról kapja, ami emlékeztet egy papucsra. Miután megsütik, a tészta aranyszínűvé válik, és a szilvalekvár édes és fűszeres ízvilága kibontakozik. Ez a sütemény Ideális választás reggelire, délutáni snacknek vagy desszertként egy könnyű vacsora után. A friss és üde ízvilágú szilvalekvár kiválóan harmonizál a ropogós leveles tésztával, így a szilvás papucs egy igazi ínyencség az egész család számára.
Termelői információ
A Marmorstein Pékség hazánk egyik legnépszerűbb kézműves péksége. Alapítója az angliai tapasztalatszerzése után hazajött, megépítette a fatüzelésű kemencéjét és azóta szívét lelkét beleadva süti a finomabbnál finomabb kenyereket. A Marmorstein pékségében fatüzelésű kemencében készülnek a termékek, ahol a kenyereket természetes kovásszal, adalékanyagok hozzáadása nélkül készítik.
Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Marmorstein és Szinek Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Búzaliszt - BL55 |
szilvalekvár |
Vaj |
víz |
Tojás |
Cukor |
Élesztő |
Tej |
Só |
Tápérték: 100 g
Energia | 1861 kJ/447 kCal |
Zsír | 29 g |
amelyből telített zsírsavak | 20 g |
Szénhidrát | 40 g |
amelyből cukor | 18 g |
Fehérje | 5.7 g |
Só | 0.7 g |
Élelmi rost | 0.9 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Diófélék |
Szezámmag |