
The Bridge
The Bridge Bio Cukormentes Barista Mandulaital (gluténmentes)
1 lHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
The Bridge Bio Cukormentes Barista Mandulaital (gluténmentes)
A The Bridge Bio Cukormentes Barista Mandulaital tökéletes választás mindazok számára, akik tejmentes alternatívát keresnek kávéjukhoz anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük az íz vagy az állag terén. Kifejezetten baristák és kávérajongók számára fejlesztettük, hiszen könnyedén készíthető belőle selymes, tökéletes tejhab, amely ideális cappuccinókhoz és lattékhoz.
Ez a prémium minőségű mandulaital gluténmentes, laktózmentes, tejfehérje-mentes, vegán és vegetáriánus étrendbe is beilleszthető, így széles körben élvezhető. Cukormentes összetételének köszönhetően azok számára is ideális választás, akik tudatosan figyelnek a táplálkozásukra.
Természetes összetevők, kompromisszummentes élmény
A The Bridge Bio Barista Mandulaital kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó növényi alapanyagokból készül, amelyeket tiszta, hegyi forrásvízzel kevernek, így biztosítva a természetes ízt és a kiváló minőséget.
Fedezd fel a kávézás új dimenzióját ezzel a megbízható teljesítményt nyújtó, prémium mandulaitallal!
Tárolás
Hűvös, száraz helyen tartandó. Felbontás után hűtőszekrényben eltartható 4-5 napig.
Forgalmazó
ISH Food Kft.
Budapest, 1222. Nagytétényi út 112.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Forrásvíz, mandula paszta* (2,5%), stabilizátor: szentjánoskenyérliszt*, tengeri só. *=ökológiai.
Tápérték: 100 g
Energia | 74 kJ/18 kCal |
Zsír | 1.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 0.5 g |
amelyből cukor | 0.5 g |
Fehérje | 0.6 g |
Só | 0.06 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Diófélék |