The Bridge

The Bridge Bio Kókuszkrém főzéshez (gluténmentes)

200 ml
BIO
839 Ft 4 195 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Tejmentes főzés kiváló alapanyagokból! A The Bridge BIO Kókuszkrém növényi „tejszín” mindenki számára kiváló megoldást jelent, melyet vegetáriánusok, tejfehérje-allergiások, laktóz- és gluténérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatnak. 100% Bio, vegán, laktóz-és gluténmentes, kiemelkedően magas 15 %-os szárazanyag tartalommal, kizárólag ellenőrzött és minősített organikus gazdálkodásból származó kókusz hozzáadásával, hegyi forrásvízzel készül. Könnyű és ízletes, ideális termék, hogy ízletes ételeket, desszerteket készítsünk egészségesebben, könnyedebben.

Felhasználási javaslat

A The Bridge BIO Kókuszkrém remek növényi alternatíva az állati tejszín helyett. Használja bármely fogás elkészítéséhez, sütéshez vagy főzéshez, sűrítse, tegye krémessé ételeit ezzel az egészséges laktóz- és tejfehérjementes termékkel. A BIO Kókuszkrém ""tejszín"", az ideális termék, hogy ízletes ételeket készítsünk egészségesebben, könnyedebben és kevesebb állati zsiradékkal.

Termelői információ

A The Bridge családi vállalkozás Vicenzában, Észak-Olaszországból. Kizárólag 100%-ban organikus italokat, desszerteket és főzőkrémeket készítenek gondosan kiválasztott és minősített alapanyagokból. Az összes termékük vegán, laktóz- és koleszterinmentes és nagy részük gluténmentes is.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után hűtőben 4-5 napig eltartható.

Forgalmazó

ISH Food Kft.
Budapest, 1222. Nagytétényi út 112.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

forrásvíz
Kókuszkrém15 %
rizskeményítő
Emulgeálószer
Napraforgó lecitin
Sűrítőanyag
szentjánoskenyér-liszt
Tengeri só

Tápérték: 100 g

Energia461 kJ/111 kCal
Zsír9.6 g
amelyből telített zsírsavak8.9 g
Szénhidrát4.2 g
amelyből cukor1 g
Fehérje1.3 g
0.2 g
Élelmi rost g