• Kedves Kiflis! Közeleg a húsvét, és nálunk ezúttal sem kell sorban állnod. Emelt kapacitással készülünk, hogy a rendelésed a lehető legjobb időpontban érkezzen meg hozzád.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK A KACSÁHOZ

  • 4 kacsacomb
  • (3 ág friss) rozmaring
  • 1 fej fokhagyma
  • Olvasztott kacsazsír annyi, hogy ellepje
  • Ízlés szerint só
  • Frissen őrölt tarkabors (akár mozsárban tört)

HOZZÁVALÓK A ÉDESBURGONYAPÜRÉHEZ

  • 1 kg édesburgonya
  • 120 g vaj

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A kacsacombokat alaposan mosd meg, tisztítsd meg, papírtörlővel töröld szárazra, sózd, borsozd, majd tedd egy hőálló tálba.
  • 2Add hozzá a megpucolt, darabolt fokhagymát, a rozmaringot és töltsd fel annyi zsiradékkal, ami ellepi.
  • 3140 fokra előmelegített sütőben, kb. 3 óra alatt süsd készre.
  • 4A sütési idő függ a combok és az edény méretétől is.

KRÉMES BURGONYAPÜRÉ ELKÉSZÍTÉSE:

  • 1Ízlés szerint kínálhatsz hozzá lilakáposzta-salátát.
  • 2Egy kiló édesburgonyát hámozz meg és enyhén sós vízben főzd puhára, majd szűrd le a főzőlevet és még forrón, adj hozzá 120 g vajat és botmixerrel pürésítsd.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 11 óra, és 3 óra sütés
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK A KACSÁHOZ

HOZZÁVALÓK A ÉDESBURGONYAPÜRÉHEZ