Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 50 ml olívaolaj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 chilipaprika
  • 300 g garnélarák
  • 3 evőkanál aprított petrezselyemzöld
  • Fél citrom frissen facsart leve

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Az olívaolajat öntsd egy serpenyőbe és pirítsd meg a felszeletelt fokhagymát és a vékony karikára vágott chilipaprikát.
  • 2Add hozzá a megtisztított garnélát, majd oldalanként 2-2 percig pirítsd.
  • 3Szórd meg az aprított petrezselyemzölddel és locsold meg a frissen facsart citromlével.
  • 4Forgasd össze és forrón, pirított bagettel tálald.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 10 perc + garnélatisztítás
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK