Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 50 ml olívaolaj
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 chilipaprika
- 300 g garnélarák
- 3 evőkanál aprított petrezselyemzöld
- Fél citrom frissen facsart leve
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Az olívaolajat öntsd egy serpenyőbe és pirítsd meg a felszeletelt fokhagymát és a vékony karikára vágott chilipaprikát.
- 2Add hozzá a megtisztított garnélát, majd oldalanként 2-2 percig pirítsd.
- 3Szórd meg az aprított petrezselyemzölddel és locsold meg a frissen facsart citromlével.
- 4Forgasd össze és forrón, pirított bagettel tálald.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 1Elkészítési idő: 10 perc + garnélatisztítás
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!