Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 2 evőkanál (friss,) aprított kapor
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 citrom frissen facsart leve
- 100 ml olívaolaj
- Lazac
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A kaprot keverd össze a reszelt fokhagymával, a citrom levével és az olívaolajjal.
- 2A lazacot tetszőlegesen szeleteld és alaposan kend meg az előzőleg elkészített olajos páccal. Legjobb, ha 1-2 órát hagyod állni, de idő szűkében sütheted azonnal is, így is nagyon finom lesz.
- 3Forrósítsd fel a grillt, olajozd, majd tedd rá a halszeleteket és oldalanként 3-3 percet süsd. A sütési idő függ a lazac szeletek vastagságától is.
- 4Ízlés szerint, friss salátával kínálhatod. Nagyon jól illik hozzá a fetás paradicsomsaláta.
- 5Közvetlenül fogyasztás előtt sózhatod, de só nélkül is nagyon finom!
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 115 perc + pácolás
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!