• Itt a Kifli virtuális őszi katalógusa! Fedezd fel újdonságainkat, finom borainkat és sajtválogatásainkat!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1 kg sertésborda vagy -oldalas
  • 300 g ananász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 600 ml paradicsompüré
  • 2 teáskanál só
  • 1 teáskanál frissen őrölt tarkabors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 teáskanál szójaszósz
  • 2 teáskanál Worchestershire szósz
  • 1 teáskanál füstölt fűszerpaprika
  • 2 evőkanál almaecet

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Az ananászt kicsit pirítsd meg, hogy a felszíne karamellizálódjon, de vigyázni kell, hogy ne égjen meg. Add hozzá az apróra vágott vöröshagymát, néhány percig pirítsd együtt, majd add hozzá a paradicsomszószt és a fűszereket.
  • 2Alaposan keverd össze, forrald ki, végül add hozzá az almaecetet.
  • 3Az elkészült masszát turmixold le és ebben pácold a húst.
Kifli tipp
Lehet hosszasan is főzni a szószt alacsony hőmérsékleten, hogy egy krémes, sűrű masszát kapj, de az elkészítésnek ez a módja egy őszi grillezésre alkalmasabb. Nyárra jobban illik ez a kevésbé sűrű, könnyed, mégis pikáns pác.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK