
Old Amsterdam
Old Amsterdam sajt 48%
150 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 27 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Old Amsterdam sajt 48%
Az Old Amsterdam (Westland Kaas) állaga sima, íze erőteljes és gazdag, nem száraz és sós, ahogy egy átlagos Gouda. Holland kemény zsíros sajt. Kifogástalan egyensúlyt hordoz magában a sós és édes íz között az érés során kialakuló kristályoknak köszönhetően. Ez teszi az Old Amsterdamot a sajttálak elengedhetetlen elemévé, gyümölcsök, kekszek, hagyományos kenyerek és természetesen borok kiváló kísérőjévé.
- Zsírtartalom a szárazanyagban min: 50 %.
Felhasználási javaslat
Felbontást követően azonnal fogyasztható, salátákhoz és önmagában is.
A márkáról
Miután elvesztették állásukat, Gerrit és Lambert Westland, akik mindig is halászok voltak, úgy döntöttek, hogy sajtkereskedelemmel fognak foglalkozni Dél-Hollandiában. 1936-ban a testvérek összefogtak és megalapították a Westland Bros-t. Annyira sikeresek voltak, hogy 1950-re külföldi piacokon is megjelentek. A cég azóta is családi vállalkozás: jelenleg a családtagok öt generációja dolgozik a vállalat sikerességéért. A Westland Kaas legfontosabb márkái a Maaslander, a Westlite/Westlife és az Old Amsterdam.
Tárolás
Hűtve, 2-8°C közötti hőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Import- Trade Hungary Kft.
2870, Kisbér, Széchenyi utca 55.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
pasztőrözött tehéntej |
Étkezési só |
Tejsavóbaktérium kultúra |
Tej |
oltóenzim |
Tartósítószer |
E251 - Nátrium-nitrát |
E160a(i) - Karotinok |
Tápérték: 100 g
Energia | 1788 kJ/431 kCal |
Zsír | 35 g |
amelyből telített zsírsavak | 23.3 g |
Szénhidrát | 0 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 29 g |
Só | 2.3 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |