Skip navigation
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 10 fej gomba
  • 1 lilahagyma
  • 1 kisebb répa reszelve
  • 1 evőkanál ManóMenü sütőolaj
  • 1 kiskanál vaj
  • 1 fokhagyma
  • 1 csipet őrölt szerecsendió
  • 1 kiskanál só
  • Nagyobb csipet bors
  • Friss petrezselyem
  • 1 tojás
  • Reszelt sajt

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Medvehagyma
  • Kapor

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A gombafejeket megtisztítjuk, a szárát apróra vágjuk.
  • 2
    A hagymákat megtisztítjuk apróra vágjuk és a zsiradékokon megpároljuk a só hozzáadásával.
  • 3
    Az apróra vágott gombaszárakat és apróra reszelt répát hozzáadjuk és puhulásig sütjük tovább.
  • 4
    Fűszerezzük a szerecsendióval a borssal és a friss petrezselyemmel, majd pár perc után félrehúzzuk és hagyjuk kihűlni.
  • 5
    Mikor már nem forró hozzákeverjük az egész tojást és a gombafejekbe kanalazzuk. reszelt sajttal megszórjuk és előmelegített 180 fokos sütőben 20 percet sütjük, de legalább adig amig a sajt meg nem pirul kicsit a tetején.
Tip
Medvehagymával vagy kaporra még izgalmasabb ízvilágot érhetünk el.
ManóMenü
A ManóMenü alapítója Ambrus Éva, kisgyermekes édesanya. Azt vallja, gyermekünk és családunk táplálása az egyik legfontosabb küldetésünk, ezért ebben szeretne segítséget nyújtani szuper cikkekkel és receptekkel, trükkökkel, praktikákkal megfűszerezve.

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD