Parmareggio Parmigiano Reggiano DOP Eredetvédett sajt

150 g
 2 250 Ft 15 000 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,

Termékleírás

A Parmigiano egy Olaszországból származó intenzív ízú, érlelt sajt, friss és részben sovány tehéntejből készítve. Édes íze és aromája jellemzi a gyógynövények és gyümölcsök árnyalatát, amely érleléskor még kifejezőbb. A kéreg sima, világos szalma színű és szemcsés szerkezetű, morzsás.

A sajt 100% -ban természetes, és nem tartalmaz tartósítószereket.

A gyártás során magas minőségű fa polcokon érlelik. Az érés első napjaiban sóoldattal áztatják 15-20 napig. A fából készült polcok és a sóoldat biztosítják, hogy a sajt meszerezze jellegzetes ízét és aromáját.

Használat

A parmezánt főként tésztában vagy rizottóban használják, de mi lenne valami újabb kipróbálása? Nagyon jellegzetes sajt, tehát valami kevésbé jellegzetes termékkel kombinálva nagyszerű.

Tipp! Sajtrudak:

  • Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra. Kenje meg a leveles tésztát tojással és szórja meg Parmareggio Parmigiano Reggiano sajttal.
  • Vágjon le csíkokat a tésztából körülbelül egy hüvelyk szélességűt.
  • Tegye egy sütőlapra. Vigyázzon, ne érintse meg a csíkokat, mert sütés közben kissé megduzzadnak.
  • Süsse, amíg aranybarna és ropogós lesz (kb. 10-15 perc).
  • Tálalás előtt hagyjuk lehűlni.

Jóétvágyat!

Termelői információ

Az 1983-ban, Montecavolo di Quattro Castella-ban alapított Parmareggio cég a vaj és finom sajtok előállítására szakosodott. A társaság csak a legjobb minőségű alapanyagokat használja. Ezeknek a kiváló termékeknek a népszerűsége folyamatosan növekszik, ezért az utóbbi években a vállalat világvezetővé vált a Parmigiano Reggiano gyártásában és értékesítésében.

Tárolás

+4 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.,
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 84 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.