Horváth Rozi Fokhagymagranulátum

15 g
Nagyszerű ajánlat
 169 Ft 11 267 Ft/kg
Származási ország: Kína,

Horváth Rozi Fokhagymagranulátum

A fokhagymát már a rómaiak is előszeretettel használták ételeik ízesítésére. Íze intenzív, kissé csípős és édeskés. A magyaros ételek igen jellegzetes fűszere, de a mediterrán és az ázsiai konyha is előszeretettel használja.

Termékinformáció

Töltött dagadóhoz ajánljuk.

Hozzávalók 

1 kg dagadó, 15 dkg mazsola, 1 ek Horváth Rozi fokhagymagranulátum, 1 ek só, 1 ek olívaolaj, 3 db csirkemáj, 1 ek friss kakukkfű, 2 dl száraz fehérbor.

Elkészítése

 

  1. A mazsolát beáztatjuk annyi forró vízbe, amennyi ellepi.
  2. Eközben a húst kiterítjük a lehető legnagyobbra, beledörgöljük a fokhagymagranulátumot, a sót, az olívaolajat és a friss kakukkfüvet.
  3. Egyenletesen megszórjuk a mazsolával, az apróra vágott csirkemájjal, majd feltekerjük a húst és megkötözzük.
  4. Kívülről is sózzuk, majd egy tálba tesszük és meglocsoljuk a borral.
  5. Lefedve, 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük, majd 150 fokon további másfél órát, végül grillfokozaton megpirítjuk.
  6. Tipp: A dagadóhoz jól illik az aszalt szilva, a csillagánizs, bor helyett pedig világos sört is önthetünk a húsra.

Termelői információ

A Horváth Rozi termékek széleskörű fűszerek világát kínálják a fogyasztóik számára. A magyaros ételekhez szükséges fűszerektől kezdve egészen a távolkeleti ízekig elröpíthetik fantáziádat.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.