Gyermelyi 4 tojásos Kagyló

500 g
Elfogyott. Várható ma.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,

A Gyermelyi Vállalatcsoport elkötelezett a kiváló minőségű, biztonságos, magyar élelmiszer előállítása és a fogyasztói igények minél szélesebb körű kielégítése iránt. Termékeik zöme saját előállítású alapanyagból készül, így biztosított a gondos válogatás, a kifogástalan minőség és a finom íz.

Kagyló alakú tésztaféle, ami bármilyen tésztaételhez felhasználható. Zöldségleveshez levesbetétként vagy pörkölthöz, egyéb szaftos ételhez köretként is nagyon jól párosítható.

Leírás
Kagyló tészta.

Termékinformáció
Ajánljuk a balzsamecetes céklás tésztasaláta füstölt nyelvvel fogás mellé.

Hozzávalók
200 g Gyermelyi 4 tojásos kagyló, 200 g főtt füstölt nyelv, 100 g sült vagy főtt cékla, 100 g jégcsapretek, 100 g uborka, 100 g paradicsom, 4 szál zöldhagyma, 100 g zöldsaláta, 1 dl olívaolaj, só, őrölt bors, 2 evőkanál balzsamecet.

Elkészítése

  1. A zöldségeket tisztítsd le, mosd meg, az uborkának kapard ki a magjait, és mindent vékony metéltre vágj.
  2. A paradicsomnak távolítsd el a héját, kapard ki a magjait, és gerezdekre vágd. A zöldhagymát szeleteld.
  3. Keverd össze az olívaolajat, sót, borsot és a balzsamecetet, majd öntsd a zöldségekre. Keverd hozzá a kifőtt tésztát, és tetszés szerinti zöldsalátára tálalhatod.
  4. A nyelvet vékonyan a saláta tetejére szeleteld.

Vagy készíts belőle halas-paradicsomos töltött kagylótésztát!

Termelői információ
A Gyermelyi Zrt. Magyarország piacvezető tésztagyártója, legnagyobb tojástermelője és megkerülhetetlen malomipari szereplője. Emellett 8.800 hektár területen folytat mezőgazdasági tevékenységet, egy zárt vertikális integrációt működtet. Mindez 1953. január 21-én kezdődött, amikor is tizenkét gyermelyi gazda, nem bírva tovább az egyéni gazdálkodást sújtó, mindinkább ellehetetlenítő terheket, megalakítja a Petőfi Szövetkezetet. 1970-ben a kormány tésztagyár építéséről határozott, amelyhez helyszínt kerestek. Gyermely jó hírű szövetkezete vállalkozott a feladatra és megkapta a lehetőséget. Így kezdődött a Gyermelyi Zrt. létrehozása.

Tárolás
Tárolás száraz, napsütéstől védett helyen.

Forgalmazó
Gyermelyi Zrt.
2821, Gyermely,
Bajnai út 1.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.