Kitchin

Kitchin durum linguine N. 13 durum száraztészta

500 g
Nagyszerű ajánlat
549 Ft 1 098 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kitchin durum linguine N. 13 durum száraztészta

Melyik dolce vita életérzés illik hozzád: az a tészta, amelyik csavaros, mint az észjárásod, vagy amelyik olyan hosszú, mint a szieszták utáni éjszakák? Egy biztos: nem véletlenül az olaszoké a világ egyik leghíresebb gasztrokultúrája. Ha nem hiszed, járj utána!

Az Italian Linguine no.13 egy olyan tésztafajta, amely formájára hasonlít a spagettire, de lapított és kissé szélesebb. Ez egy hosszú, vékony, szalag alakú tészta, amelyet durumbúza búzadarából és vízből készítenek.

A „linguine” név az olasz „lingua” szóból származik, ami „nyelvet” jelent. A tészta az alakjáról kapta a nevét, amely állítólag nyelvre hasonlít. A Linguine az olaszországi Liguria régióból, konkrétan Genovából származik.

Elkészítési javaslat

Hozzávalók:

100 g tészta, 1 l víz, 10 g só.

Sózzuk a forrásban lévő vízhez, adjuk hozzá a tésztát, időnként megkeverve. Az ajánlott ideig főzzük, a víz egy részét megőrizzük a tésztán.

A tökéletes íz érdekében legfeljebb 8 percig főzzük. A Linguine egy népszerű tésztaforma Olaszországban, és gyakran tálalják tenger gyümölcseiből vagy paradicsomból készült szószokkal, valamint olívaolajjal és fokhagymával.

A márkáról

Fedezd fel a Kitchint: A kiemelkedő ár-érték arány garanciája
Keresed az ideális kombinációt a minőség és az ár között? Ne keresgélj tovább! A Kitchin mindenkit lenyűgöz a minőségével és megfizethetőségével.
Mi teszi a Kitchint a legjobb választássá?

  1. Kiváló minőség: Minőségi anyagok, precíz gyártás és alapos minőségellenőrzés - minden egyes Kitchin termék mögött a kiválóság áll.
  2. Megfizethetőség: A Kitchin hisz abban, hogy minőségi termékeknek nem kell vagyonokba kerülniük. Minden termékünk kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkezik, hogy mindenki számára elérhető legyen.

Ne elégedj meg kevesebbel! Próbáld ki ma a Kitchint, és tapasztald meg az igazi minőséget megfizethető áron!

Hallottál már a Miil, Dacello, Moddia, Pappudia, Ubomi és Yutto saját márkáinkról? Mindannyian a remek ár-érték arányú család tagjai. Ezeket a márkákat választva minőségi termékeket vásárolhatsz kiváló áron!

A beszállítóról

Flavio Pagani cége, a Valdigrano 1997-ben alakult családi vállalkozásként. A Pagani család tudásának és tapasztalatának azonban mélyebb gyökerei vannak: a család három generációja több mint hetven éve készíti szenvedéllyel és elhivatottsággal az olasz tésztát.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Búzadara durumbúzából100 %

Tápérték: 100 g

Energia1508 kJ/365 kCal
Zsír1.5 g
amelyből telített zsírsavak0.4 g
Szénhidrát72 g
amelyből cukor3 g
Fehérje12 g
0.01 g
Élelmi rost3 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Nyomokban tartalmazhat:
Szójabab
Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.